hvordan å ri en bmx sykkel baklengs

hvordan å ri en bmx sykkel baklengs

BMX sykler er flott for å utføre triks mens riding. Ett triks for å utføre, er ridning bakover på sykkelen. Tanken på å utføre dette trikset kan true deg i begynnelsen, men det er faktisk mye moro. Hva er bra med dette trikset er at du ikke trenger noen "spesielle" ferdigheter for å gjøre det. Når du kan ri på BMX sykkel mens du står opp, kan du snu og sitte på sykkelen bakover

Du trenger:.
Ett par billige kjole sokker
. En vanntett vinterjakke.
1 par vanntette bukser eller kjeledress (NOT JEANS)!.
1 sett med longs eller svette dress.
2 par hansker. MobiltelefoniEn varm lue.


en.
Begynn riding sykkelen din sakte. Du bør gå ca to skritt hvert sekund.
To.
Stå opp og fortsette ridning sykkelen på samme hastighet. Du bør gjøre det i ca 10 sekunder for å sette sykkelen din ved riktig hastighet du må være på å ri baklengs.
Tre.
Plasser sterk fot, høyre fot hvis du er høyrehendt, på verktøylinjen eller rør av BMX sykkel, når du er i jevn hastighet.
fire.
Sett svake foten på baren rett ved siden av din sterke foten. Mens du gjør dette, bør du fortsette å holde på sykkelstyre av sykkelen for å holde utnytte.
Fem.
Twist kroppen raskt slik at hele kroppen er vendt mot bakenden av BMX sykkel. Når du har gjort dette, bør du bytte hendene raskt slik at din høyre hånd er på venstre håndtak og din venstre hånd på høyre håndtak. Sitt rett i midten av sykkelstyre. Du må kanskje være litt forhøyet, men hvis du er en kortere rytter.
6.
Sett føttene ned på pedalene. Pedalene skal ha stoppet i bevegelse da. Derfra, bare pedalen føttene bakover for å ri din sykkel. Husk å blikk bakover for å se hvor du skal.

Tips og advarsler


 • Du kan begynne å plassere svake foten på bar hvis du er mer komfortabel med å gjøre dette. Hest er baklengs handler om å være komfortabel med din ridning posisjon så det er egentlig en personlig preferanse på hvilken fot du flytter først. Vær tålmodig. Det tar tid å stole på deg selv når du plasserer deg selv på bar av sykkelen.
 • Bruk hjelm når man underviser selv hvordan å ri en BMX sykkel bakover. Sikkerhet er det viktigste.


 • relaterte artikler


  knytte fiske kroker
  hvordan bli en sabermetrician
  hvordan boksetrening for barn
  hvordan handcycle
  hvordan å tape håndledd for kickboksing
  hvordan du gjør bueskyting
  hvordan ta vare på en arm etter pitching
  om high school fotball speiding
  om boksere
  hvordan å håndtere en løs tånegl