hvordan å gå på ski på vintergrønne resort

hvordan å gå på ski på vintergrønne resort

Wintergreen Resort på den østlige siden av Blue Ridge Mountains i Virginia er ikke bare en ski destinasjon, men en helårig resort, komplett med restauranter, shopping, spa og leiligheter og feriehus. Vintersesongen er toppen tiden av året på Wintergreen, når dens 11 000 dekar florerer med skiløpere, snowboardere og knoller. Twenty-seks bakker og løyper for nybegynnere, middels og avanserte skiløpere og snowboardere er åpne, sammen med en snowtubing park og en morsom park for familier. Wintergreen Resort ligger 90 minutter fra Richmond og tre timer fra Washington, D. C. , og gir flere helårig muligheter for fotturer, avslappende eller en konferanse /arrangement

Du trenger:. .
Ski Equipment (med mindre du planlegger å leie)
. Ski smekker eller vanntette bukser

Planlegging ditt besøk


en
Sjekk snørapport på feriestedets nettside eller ved å ringe (434) 325. -2100 før du planlegger et besøk. Fordi Wintergreen Resort er i Virginia, løypene vanligvis ikke åpner før slutten av november eller begynnelsen av desember fordi temperaturene skal være gjennomgående lav nok til å opprettholde skråningen snøen.
to.
Vurder å kjøpe et sesongkort for året hvis du planlegger å gjøre flere turer til Wintergreen. Passet sparer du penger på vinduet billettprisen, tillater ubegrenset ski på de fleste dager (men ikke alle), og gir rabatter til venner. Familie passerer, som omfatter fire passerer, er tilgjengelig, i tillegg til rabatt for studenter. Du kan legge til en leie pass på sesongen pass som lar deg leie skiutstyr for hele året. Du kan også fornye gamle sesongkort.
tre.
Bestill overnatting i god tid hvis du planlegger å bo i Wintergreen over natten. Mens det er et vell av overnattingstilbud i hele Anlegget i seg selv, andre selskaper og private utleie på hytter, rom, hytter og hus, er disse fylles ganske fort. Hvis bestillingen skjer via feriestedet, bør du vurdere en pakkeløsning, som inkluderer både overnatting og skiturer. Du kan finne private leie nettet til en nettside som Wintergreen Resort Rentals (se Ressurser under).
Fire.
Bla feriestedets aktivitetskalenderen før du planlegger ditt besøk. Wintergreen dekk seg ut i løpet av ferien, hosting en Blue Ridge Mountain Christmas den siste uken i desember, komplett med en ski Santa. Anlegget har også et New Year's Eve feiring med restaurant parter og en ballsal galla. Ski konkurranser er iscenesatt og feriestedet planlegger mange programmer gjennom hele vintersesongen.

Ski På Wintergreen


en.
Få til feriestedet tidlig hvis du planlegger å leie utstyr , som er en god ide hvis du ikke ønsker å kjøpe, lagre eller hale utstyret på skitur. Rentals, som er garantert å være i kvalitet tilstand, er på første komme, første-tjene basis. Sesongkort for utstyr, i tillegg til dag versus halv dag og kveld priser er tilgjengelig. Du kan leie både ski-og snowboardutstyr.
To.
Ta med familien for en ferie, fordi Wintergreen har mange barnevennlige funksjoner. Ridgely's Fun Park er et ideelt sted å ta barna for snø spiller. The Treehouse på Wintergreen tilbyr året rundt barneprogrammer og aktiviteter, særlig om vinteren, for barn alder 2 til 12 personer. The Treehouse har alt fra klasser undervisning småbarn hvordan å stå på ski til flere daylong programmer for å forbedre ferdighetene til eldre barn. Innendørs programmer og klasser gi barn en pause fra snøen, og en del borte fra sine familier.
Tre.
Ta en leksjon før ski. Leksjoner er tilgjengelig uavhengig av ski nivå. Gratis gruppetimer er tilgjengelig på daglig basis og er sterkt anbefalt for første gang til uerfarne skiløpere. Mer avanserte skiløpere kan planlegge privattimer på en avtale bare basis. Wintergreen også vert spesialitet klinikker og programmer, for eksempel en kvinners ski seminar og et program for personer med nedsatt funksjonsevne som ønsker å lære å stå på ski.
Fire.
Opplev noen av Wintergreen sine andre funksjoner . Timebestilling på Wintergarden Spa, en full-service spaet som tilbyr et utvalg av massasjer, ansikts-og andre behandlinger. En sports massasje er et godt valg etter en dag i bakken. Du kan også ta en pause fra shopping på 12 butikker og pro butikker på Wintergreen, som klær, sportsutstyr og gourmetmat produktet butikker, blant andre.
fem.
Spis på en av flere restauranter på Wintergreen til lunsj eller middag. The Copper Mine serverer biff, sjømat og amerikansk mat, frokost er også tilgjengelig. The Edge, som ligger rett ved siden av løypene, er flott for en uformell matbit mens ski. Lunsj, middag og en full-service bar er tilgjengelig, i tillegg til nattlige, live musikk. Avhengig av hvor du bor, sjekk ut Devil's Grill eller Stoney Creek Bar Grill. Noen spisesteder, slik som The Grill, er åpne bare om vinteren.

Tips og advarsler


 • Hvis du er en høyskole student, kan du ikke bare kjøpe en rabattert sesongkort, kan du også dra nytte av student-bare rabatter, tilgjengelig på Wintergreen nettsiden, og college dager på ski.
 • Vær forberedt på ekstra kostnader for andre aktiviteter, som for eksempel rør og fornøyelsesparker.
 • Sesongkort gjelder ikke på lørdager i høysesongen.


 • relaterte artikler


  hvordan rytter sele racing
  hvordan å skyte en basketball straffekastet
  hvordan å drible en fotball
  Slik leser golfbane kart
  hvordan du kan delta i Alaskas store dyreliv løper maraton
  hvordan å svømme butterfly
  hvor mye golf vognene koster?
  hvor lang tid tar det å tømme et svømmebasseng?
  hvordan å bade en hest for et show
  hvordan å være en god forsvarsspiller i fotball