Slik bolle en 300 eller perfekt kamp

Slik bolle en 300 eller perfekt kamp

Bowling en perfekt spillet er veldig vanskelig. Mange mennesker har fått veldig nære, men kaste bowling ballen den siste rammen for den siste streiken kan gjøre deg veldig nervøs. Men, med riktig tenkemåte kan du gjøre det

Du trenger:.
Bowling ball
. tillit.


en.
Først av alt, det er ingen magisk formel for å bowling en perfekt kamp. Hvis det var, ville noen touring proffene gjør det nesten hver eneste kamp. Noen ganger pinnene ikke faller, og noen ganger de gjør. Det ¨¦n ting å huske er at bowling godt har mye å gjøre med din mentale spillet, og får nervøse eller ikke har tillit kan påvirke spillet. Så trinn en er å ha tillit til deg selv og prøv å ikke bli nervøs.
To.
Hvis du har strukket ut en god del streiker på rad, vedlikeholde tillit. Hvis du har seks streiker på rad, for eksempel, tror ikke du har seks flere til å gå, tror en mer. Da tror en mer igjen. Etter hvert vil du bare ha en mer for de 300.
Tre.
Slutt, ikke være overtroisk. Hvis noe skjer som gjør deg gå av, da vil du synes om det. Prøv å slappe av og kaste gode skudd. Husk at denne artikkelen ikke garantere at du vil kaste en 300, men hvis du er i nærheten, bli trygg og du kan lykkes!


relaterte artikler


hvordan du velger en by sykkel
hvordan en softball bat avvike fra et balltre?
Slik ringer du et spill som en catcher
Hvordan velge strykejern for golf
hvor å endre bremseklosser på sykkel
hvordan samtaler baller og streiker i en ungdom League baseball kamp
Slik kjører du en ball falsk som en løpende tilbake
Slik rappel ned et fjell
hvordan unngå gnaging mens sykling
hvordan å holde en badminton racket