om golf vognene

om golf vognene

Golfbiler er en klassisk del av hver runde golf, og brukes globalt. De var de første masseproduserte elbil som noensinne er laget. For mange barn, de er også den første opplevelsen "kjøring" mens du spiller golf. Generelt, gir de en rask og sikker transport når du spiller, eller hvis brukes av hoteller og samfunn stedet for å bruke en bil

Funksjon

En golf cart er først og fremst et verktøy som brukes til å frakte deg rundt 18 hull med golf effektivt og trygt. Den klassiske Handlevognen er bygget lav til bakken for å skape et lavt tyngdepunkt i svinger, for å unngå golfere søle ut. De fleste golfbiler er designet for å bære to golfere og deres vesker, men enkelte vogner har blitt modifisert til å sete flere passasjerer. I dette tilfellet er handlevognen trolig brukt som et alternativt transportmiddel rundt en golf samfunn -. Som selger bil, kanskje, eller som et redskap for å ta gjestene til rommet deres på en resort
Golf vognene holde tempoet i spillet relativt raskt, så golfbiler reise raskere enn golfspillere gange til sine baller. Dette kan være en stor fordel på en offentlig kurs, der det er sannsynlig at flere spillere prøver å komme på linkene på en helg. Toppfarten for de fleste golfbiler er 15 mph

Hensyn

Golf vognene kommer med ett av to motor alternativer: gass eller elektrisk. Elektrisk vognene krever regelmessig lades, spesielt over natten, for å unngå "korte lade" batteriene sine, begrenser langsiktig levetid. Gass vognene er drevet med vanlig bensin.
Golf vognene er oftest laget av en kombinasjon av stål plater, stenger og rør. Organer er sammensatt av aluminium (ark form), glassfiber eller stål skall. Komponenter kan også omfatte plast eller metall deler, men disse er ofte kjøpt fra andre leverandører og lagt etter den første produksjonen. Handlekurvene inkluderer minst to seter, vanligvis som en benk. Framstilling omfatter en grunnleggende suspensjon, gummidekk, sitteputer dekket i en vær-bevis stoff som vinyl, en styringsgruppe montering og en motor med tilhørende drivverk og bremser.
Handlevognen design inkluderer flere golf-fokuserte alternativer for spilleren, midten av rattet inneholder ofte en utklippstavle som brukes for scorekort og vogner kommer med ball holdere, drikke holdere, vedlegg til beskyttelse mot dårlig vær og lagringsplass for utstyr.
Ikke overstige vektrestriksjoner på en golf cart, slik det er utformet for å bære opp til en bestemt vekt, avhengig av modell. De fleste golfbiler vil ha en plakat på handlevognen selv som angir maksimal vekt kapasitet; sørg for at du har tatt med alt av utstyr du har lastet inn på til handlevognen i den totale

Misforståelse

Mange tror at. golfbiler er en trygg og lovlig alternativ fra transport, men dette er ikke alltid tilfelle. De fleste samfunn designet rundt golfbaner la golfbiler på veien, og tåler den reduserte hastigheten som kan påvirke annen trafikk. Men, golfbiler er ikke street legal i de fleste stater, med mindre de har blitt modifisert til å inkludere hovedlys, bremselys og er lisensiert av Institutt for Motor Vehicles. Sjekk din statens DMV før innreise i offentlig kjørebanen på golf cart.

Time Frame

Når du bruker en vogn, du vanligvis betale en leie gebyr og holde en golf cart for varigheten av din runde med golf, off -lasting utstyret ditt på slutten av spillet. Handlevognen er deretter tilbakeført til eieren av kurset. Noen golfbiler, skjønt, er en golfer's personlige eiendom, spesielt hvis det golfspiller er en ivrig spiller. I dette tilfellet kan handlevognen holdes etter spill og returnere hjem med golfspiller, med mindre handlevognen er lagret på området på banen.

Historie

Golf vognene ble først oppfunnet i 1950. Merle Williams, bruker sin kunnskap om elbiler ansporet av gass rasjonering under andre verdenskrig, utviklet den første modellen i Southern California. Senere modeller, utviklet av selskaper som Harley-Davidson, ble drevet av gass. I 1953, brukes bare spillerne til meget eksklusive klubber golfbiler, men i 1959 hadde de økt i popularitet. Caddier er tilgjengelige på private klubber, og noen spillere foretrekker å bære sine egne poser eller bruk en hånd og vogn, men golf cart er det foretrukne valget for de fleste golfere.


relaterte artikler


hvordan benkpress
hvordan å lage en lacrosse lomme
hvordan å strekke en akillessene
hvordan bli en god vakt i fotball
hvordan å øke benkpress i vekt med letthet programmet
hvordan å lage en kniv ut av en blyant
delene av et snowboard
hvordan du velger en høy-ytelse svømme dress
hvordan å bade en hest for et show
hvordan å angripe nettet på en power play i ishockey