om bowling

om bowling

Bowling har vært et populært rekreasjonsområde sport for år. Med millioner bowling daglig, er det symbol for en morsom helg hendelse, og har blitt en stadig så på tv-sport

Historie

Det er antatt at bowling ble oppfunnet av egypterne rundt 5200 f. Kr. , for arkeologene oppdaget bowling pins og en ball ved siden av en egyptisk grav. I 300 earyl AD, ble bowling tilpasset hele Europa, og land utviklet sine egne varianter av spillet. I Finland og Tyskland, ble spillet spilt av konger og kongelige domstoler. En populær variant av bowling, boccia ball, ble opprettet i Italia. Bowling kom til USA gjennom innvandringer fra tyske og Italia. Bowling begynte å utnytte teknologien på 1950-tallet, da oppfinnelsen av en ball avkastning og pin-resetter ble innført, og som et resultat, amerikanerne oppdaget bowling og populariteten til spillet vokste.

Funksjoner

Bowling består av tre primære elementer: bowling ball, pinner, og kjørefelt. Balls typisk fra 8 pounds til 16 pounds i vekt og har tre boret hull, der du plasserer fingrene til å gripe og kaste ballen med større nøyaktighet. Det er visse sett antall bowling pins (avhengig av spillet blir spilt), og når du slå ned de pinnene du får poeng som en poengsum. For flertallet av bowling-spill, er pinnene satt i en specfic sett, for eksempel bowling har en trekantet form. Den bowling lane er laget av lange biter av tre, og er vanligvis smøres med olje for å holde tre overflaten fri for riper fra de mange kuler traff, og ruller nedover banen.

Betydning

Mens noen bolle avslappende og sjelden, andre bolle daglig i profesjonelle ligaer. I byer store og små, kan bowlinghaller vise seg å være en viktig del av byens økonomi. I mange byer bowling smug er den eneste form for rekreasjon, spesielt i mindre towns. Therefore, mange samfunn forstår at støtte bowlinghaller vil gagne samfunnet som helhet. Enda mer, er bowling en sport som bærer tradisjoner og kulturer som kan bære tilbake i hundrevis av år.

Hensyn

Bowling er ikke bare et fritidssenter spill, for det er profesjonelle ligaer over hele USA. På den faglige kretsen, er spillene som ble vist på fjernsyn, og vinneren av en liga champoinship kan vinne millioner av dollar i premier. I tillegg er det skole bowling lagene som spiller på både konkurranse og ikke-konkurransedyktig nivå. Så, hvis man har utviklet en lidenskap for spillet, så en kan se på fremme sin praksis med bowling gjennom ulike måter. Enda mer, hvis man begynner å virkelig perfeksjonere sine bowling, er en profesjonell karriere mulig.

Advarsel

Vær oppmerksom på ballen tilbake, apparatet hvor ballen tilbake til deg etter at du har kastet den. Hold hendene borte fra den kraftige hjul for å hindre en håndskade. I tillegg kan du skli og falle på den glatte overflaten av kjørefelt på grunn av oljer som smører baner. Bruk også en bowling ball som ikke er for tung for deg. Kaster en ball du ikke kan håndtere kan resultere i en trakk muskel, eller annen skade.

Typer

Av de flere varianter av bowling, de mest populære er ti-pin bowling, noen andre varianter er candlepin bowling, duckpin bowling, fem-pin bowling. De tre sistnevnte er vanligvis spilt i Canada. En annen versjon er ni-pin Skittles, som er mye spilt i Europa. En tilpasning av ti-pin bowling er støtfanger bowling, der standard ti-pinners spillet og reglene har tillegg av barrierer, eller støtfangere, til baner som dekker takrenner, og dermed er det ingen muligheter for å oppnå en takrenne. Dette er grunnen til støtfanger bowling har ofte blitt spilt på barneselskap.


relaterte artikler


hvordan du kan nyte et universitet i Florida basketballkamp
om bueskyting piler
hvordan å beregne et bowling score
hvordan å treffe for strøm i baseball
hvordan boksing kombinasjoner
hvordan du velger en ishockey keeper catcher
hvordan å bli en profesjonell cricket-spiller
hvordan du utfører et hode slag i fotball
hvordan å treffe en offensiv lob i tennis
hvordan å fikse et punktert dekk