hvordan spille baseball med en sokk

hvordan spille baseball med en sokk

Du kan finne deg selv uten noe å gjøre på en regnværsdag. Det er likevel viktig å få mosjon, selv om du ikke kan komme utenfor å spille. Det er når du trenger å bryte ut et par sokker og spille sokk baseball. Sokk baseball er en trygg måte å spille baseball innendørs. Det er også en trygg måte å spille baseball på stranden i hagen din med små barn. Det kan være like spennende som vanlig baseball, og enda litt morsomt

Du trenger:.
Sammenkoblingen av SocksToy plast flaggermus


en
Clear. . et rom av knuselig møbler som lamper eller potteplanter. Rommet trenger ikke å være ugyldig av møbler, bare noen som kan tippe over og bryte da truffet av en ball av sokker.
To.
Divide deg opp i å enda team. Hvis en person er til overs så kan du angi dem til å være notene keeper eller oppmann. Antallet spillere er ikke viktig så lenge hvert lag er enda.
Tre.
Ta ut et par sokker. Sett en sokk inni den andre for å danne en ball form på slutten. Deretter bretter sidene av sokken ned så det er ikke så lenge. Det er greit hvis den sokken ballen ikke er helt rund, og det vil fortsatt fly rundt i rommet når hit. Hvis du bruker et barns sokker du trenger å sette mer enn én sokk inni.
Fire.
Finn en plastleke balltre. Det anbefales ikke at du bruker en trekirke balltre innendørs.
Fem.
Flip en mynt for å se hvilket lag som går først. Du kan også finne ut dette ved å spille rock, papir, saks.
6.
Begynn med å ha det laget som vant kaste opp linje for vatt. Det andre laget skal plassere seg i rommet.
7.
Play ni omganger og deretter telleapparat opp score for å se hvilket lag som vant. Hvis du ikke vil spille ni innings du bør utpeke antall omganger du ønsker å spille i begynnelsen av spillet. Det eneste avgjørende medlem av banen er muggen. De andre medlemmene kan spre seg rundt i rommet eller har ¨¦n medarbeider bemanning hver base dersom det er nok spillere.
8.
Pitch ballen til motstanderlaget og hvis de savner det er en streik. Tre streiker og de er ute. Hvis de treffer ballen, men da må de løpe til den første hjørnet av rommet og merke det. Alle fire hjørner i rommet er basene. Hjørnene selv må være merket for at en spiller skal være trygge. Hvis motstanderlaget får til hjørnet først med sokken ballen så røren er ute. Et punkt er scoret når en spiller blir rundt til alle fire baser uten å begynne merket ut.
9.
Skifte side etter det første laget får tre outs. Når begge lagene har hatt en sjanse på flaggermus kan du gå videre til andre inning.

Tips og advarsler


 • Klipp et stykke strømpebukse og vikle den rundt sokken ballen til å holde den sammen. Velg det største rommet i huset for å spille baseball med en sokk. Dette gir deg mest plass til å løpe rundt.
 • Det anbefales ikke at du bruker en trekirke balltre innendørs.


 • relaterte artikler


  hvordan du kan dra nytte av posisjon knapphet i fantasy baseball
  hvordan å holde ballen for placekicker
  om golf club grep
  hvordan du gjør en krok skudd i basketball
  hvordan å score på et straffeslag i ishockey
  hvordan vi kan forbedre agility i ishockey
  hvordan du velger en sal
  hvordan å kjøpe et par sko øvelse
  hvordan du kan overvinne frykt for svømming
  hvordan du gjør en front ball kick