hvordan å holde en badminton racket

hvordan å holde en badminton racket

Riktig holder en badminton racket er enkelt, men ikke intuitive, og de fleste nybegynnere holde racketen feil. Vite hvordan å holde en badminton racketen riktig for de to vanligste grepene er svært viktig å spille spillet bra, fremme din kompetanse og ser profesjonell ut på banen

Forehand Grip


en.
Stå racketen opp på bakken med hodet på racketen vendt nedover. Hold det fast mellom føttene med den siden av racketen vendt mot kroppen din.
To.
Reach ned og "shake hands" med bråk grep ved hjelp av dominerende hånd. Plasser tommelen på motsatt side av racketen som fingrene, og forsiktig curl fingrene rundt grepet.
Tre.
Spre fingrene komfortabelt, men ikke for mye. Grepet skal være naturlig og behagelig, med tommelen pekende mot racket hodet og pekefingeren nær toppen av grepet.
fire.
Slå racketen å sørge for at fingrene og tommelen er posisjonert til å lage en "V"-form på racketen grep. Den "V" skal peke mot siden av racketen hodet.

Backhand Grip


en.
Hold racketen i forehand grep, med den siden av racketen mot bakken.
to.
Slå hånden på håndtaket mot klokken, slik at "V" form laget av tommel og pekefinger peker mot ansiktet til racketen.
tre.
Begrens "V" form mellom tommelen og pekefingeren ved å rette ut tommelen så det er fast mot kanten av grepet. Dette vil gi deg innflytelse når treffer kasteball. Tommelen blir vendt mot kroppen din som du svinger.

Tips og advarsler


 • Overgangen mellom forehand grep og backhand grep bør være glatt og enkelt. Øv bytte grep som du svinge racketen før spillet. Alle grep skal føle deg komfortabel og avslappet, ikke anspent. Hvis det er vanskelig for deg å holde racketen i et visst grep, vil du sannsynligvis gjør det feil. Selv om backhand grep gir mer innflytelse for skudd på de ikke-racketen side av kroppen, kan du også bruke forparten grep for alle skudd.


 • relaterte artikler


  å ri en strand skummet bord
  hvordan man spiller forsvar i ishockey når du mister pinne
  om reseptbelagte svømme beskyttelsesbriller for ekstrem myopi
  hvordan spille polo
  hvor å hindre for å kjøre spiller i fotball
  hvordan ta kontroll over nervene på golfbanen
  hvordan du velger din tid på å gynge med et sverd
  hvordan å reparere sykkelen dekk
  hvordan å finne ut en hockey spiller sine pluss / minus staten
  om golf ball spinn