hvordan å bygge en snowboard rack

hvordan å bygge en snowboard rack

Så mye morsomt som snowboard er, er det ikke gøy å lagre snøbrett i en garasje som er fylt med diverse annet utstyr. Fordi snowboard er mye bredere enn snø ski og ikke har flat bunn som ski, tar de mer plass og har en tendens til å velte-potensielt forårsake andre elementer i garasjen din å falle. En enkel løsning er å bygge et rack for snowboard. Et rack vil holde snowboard i bedre stand, og holde garasje penere. Det kan også brukes til ski

Du trenger:.
1 "x 6" Wood plank1 "x 15" DowelsHammer3 "ScrewsDrillDrill bitsWood glueTape measureLevel2 'bred Carpet rest.

Bygge Snowboard Rack


en.
Det første du vil ønske å gjøre er å finne ut hvor mange snowboard du vil at rack å holde og hvordan tykke at snowboard er fra siden med bindingene foldet ned. Når du vet denne informasjonen, vil du kunne finne ut hvor lenge en "x 6" planke skal være, hvor mange plugger du trenger og hvor lenge teppet rest skal være. La oss si at du bygger et snowboard rack til å holde syv snøbrett som er 9 inches tykke med bindinger. For å holde syv brett du trenger åtte pluggene. Pluggene vil ligge 10 inches fra hverandre for å imøtekomme syv, ni tommer tykk snøbrett. Dette betyr at 1 "x 6" planke skal være 90 inches, eller 7,5 meter, lang (70 inches av snowboard plass + 8 inches for pluggene og 12 inches for slutten områder.
To.

Med alle dine forsyninger i hånden, bruke målebånd for å markere avstanden til pluggene på planken. Nå får ut borekroner og velg en som er bare en millimeter mindre enn 1 'bredden på pluggene. Drill 3 /4 "dype hull i hver av de stedene som du har merket på planken.
Tre.
Det neste trinnet er å presse en middels stor dråpe trelim i hver av hullene som du nettopp boret. Nå tar en hammer og banke forsiktig på en plugg i hvert av hullene. Hvis noen lim spruter ut av kantene tørk det av med en fille. For at pluggene er i orden, la dem å tørke over natten før montering i rack.

Montere Snowboard Rack


en.
Nå snowboard rack er klar til å installere. For å finne ut hvor høyt opp veggen din i rack monteres, ta den korteste snowboard som vil bli lagret i racket, satt det omtrent to inches ut fra veggen der rack vil bli plassert, og lene den mot veggen. Mark garasjen veggen strålen ca 5 inches under toppen av brettet.
To.
Deretter holder snowboard rack opp slik at den er sentrert over det merket du nettopp laget, og slik at det ligger i området av veggen som du vil ha den montert. Velg en garasje vegg strålen i den ene enden av snowboard rack og installere en skrue gjennom rack inn i garasjen veggen strålen. .
3
Nå velger en garasje vegg bjelke i den andre enden av snowboard rack, men før du installerer en skrue gjennom rack inn i garasjen veggen strålen mot dette, plasserer du nivået på toppen av snowboard rack å sikre at det er nivået. Når snowboard stativet er nivå, installere en skrue gjennom rack inn i garasjen veggen strålen. Hvis stativet går over flere garasje veggen bjelker i midten, legg skruer til disse for ekstra styrke.
Fire.
Det siste trinnet i å sette opp din nye snowboard rack er å plassere teppet rest på gulvet der bunnen av styret vil resten. Dette vil beskytte den nederste kanten av brettet og holde styret sklir ut.

Tips og advarsler


 • Hvis garasjen veggen Bjelkene er dekket med gipsvegger, du trenger en studfinder å finne bjelkene. For ekstra sikkerhet, kan du installere eyehooks i veggen en fot eller to under stativet på hver ende slik at en strikk ledningen kan strekkes over snowboard.


 • relaterte artikler


  hvordan å skate raskere
  hvor å hindre for å kjøre spiller i fotball
  hvordan du raskt rengjøre BSA lyn
  hvordan å kaste en skyveknapp i wiffleball
  om villmarken overlevelse
  Slik starter en profesjonell idrett franchise
  hvordan spille cricket i darts
  hvordan du gjør et hode spaken i bryting
  hvordan måle en ridehjelm for perfekt passform
  hvordan du utfører en sprekk blokk i fotball