hvor mye koster det å golf på Bali Hai klubben i Las Vegas?

hvor mye koster det å golf på Bali Hai klubben i Las Vegas?

Bali Hai Golf Cub i Las Vegas, Nevada, er en resort golf klubb, den eneste mesterskapsbane som finnes rett på Las Vegas Strip. Den ble åpnet i 2000 og er designet med en balinesisk tema å gi kurset en South Pacific smaken. Det ble vurdert som det 29. beste feriestedet golfbane i USA av GolfWeek magasinet i 2004

funksjoner

Bali Hai Golf Club er tegnet av golfbane arkitekter Lee Schmidt og Brian Curley. Kurset har syv hektar av vann, mer enn 4000 trær, blant dem 2500 palmer. Det er 100 000 tropiske planter på grunn, noe som gir hele kurset utseendet til en øy paradis. Visninger av det glamorøse feriestedene Las Vegas er tilgjengelig fra alle fairway.

Time Frame

Bali Hai Golf Club har avgifter som avhenger av tid på året og tid på dagen du ønsker å golf. I løpet av de to første ukene av desember for eksempel vil det koste deg $ 265 til spille etter åtte om morgenen, $ 195 etter 12:30 på ettermiddagen, og $ 95 etter 2 i ettermiddag. Disse er ukedag avgifter, med mandag til torsdag vurdert hverdager. En besetningen er ventet å kunne spille på banen i fire timer.

Hensyn

Weekend avgiftene dekker fredag, lørdag og søndag og er vanligvis høyere over hele linja. Til golf Bali Hai i februar i løpet av 8 AM tidsluke koster $ 275 i løpet av uken, men $ 325 i helgene. Etter 1:30 vil du betale $ 275 i helgene i motsetning til $ 50 lavere mandag til torsdag. De senere tee tid er det mindre forskjell mellom greenene avgifter på helg og ukedag. Den eneste gangen du vil betale mindre enn $ 100 er for tee ganger etter 14:00 på visse tider av året. Husk, dette er Las Vegas, der midt på dagen ørkensolen fraråder mange golfere.

Fordeler

Bali Hai Golf Club leieprisene golfkøller til de som tar turen til Vegas og må forlate deres hjem. Satsene for disse leie er $ 75 for et standard sett og $ 100 for et sett med Calloway Clubs. Disse prisene inkluderer golf sko. Hver gruppe på kurset er eskortert av forecaddies som er en del av tjenesten Bali Hai gir. Den anbefalte gavepensjon for forecaddie er $ 25 til $ 30 per person i gruppen.

Størrelse

Kurset er en par 71 med fire separate sett av tees for hvert hull. De sorte tees er lengst tilbake, og kurset er like over 7000 meter lang fra dem. Det er fire par 5 hull, fem par 3-ere, og ni par 4s. Bali Hai er et nettsted hvor du kan se hver enkelt hull, og også se hva prisene er for hver uke i året. Du kan deretter velge en dato ikke mer enn seks måneder i forveien og reserver til golf.


relaterte artikler


Slik kjører du et stunt i fotball
hvordan å forberede en bilmotor å dra rase
hvem oppfant lacrosse?
hvordan du har kylling kamper i svømmebassenget
hvordan å overvinne en dårlig trekk i fantasy fotball
hvordan du utfører et hode slag i fotball
hvordan å bli en produktiv klype hitter
hvordan du gjør en side byste i bryting
hvordan du utfører en bryting pisk
hvordan å lære et barn til golf