felles snowboard skader

felles snowboard skader

Snowboarding er en iboende farlig sport og farer overalt. Enten du er nybegynner forsøker å bestige de skarpe læringskurven eller en ekspert flytte grensene, er det fare for skade vesentlige

Betydning

Studier har funnet at snowboard skader er mer sannsynlig til øvre ekstremiteter. De håndledd er mest utsatt for snowboard skader. Enten du faller fremover eller bakover du legger hendene ut til å bryte ned, dette er ren instinkt. Faller hardt eller feil på håndleddet kan føre til en rekke skader som brudd og forstuing. Andre vanlige skader i overkroppen inkluderer skulder dislokasjoner, albue dislocations og kragebeinet frakturer.

Potensielle

Ankelskader er en annen vanlig snowboard skade. I motsetning til ski som er avhengige av harde støvler som beskytter ankler av vridning og oppsprekking, de fleste snowboard støvler er myke. Myke støvler kombinert med stive bindinger som holder føttene kan raskt resultere i vridd, vrikket og brukket ankler. En skade ofte referert til som "snowboarder's ankelen" er et brudd av lateral prosess av talus.

Effekter

Selv om skader i hodet er mindre vanlig at de kan være den mest alvorlige. Kollisjoner med stasjonære objekter som trær er den ledende årsak til alvorlige skader og treffer hodet kan føre til hjernerystelse eller verre tilstand. Hopp er en annen årsak til hodeskade.

Time Frame

Skader har blitt funnet å ha en mye høyere forekomst blant nybegynnere. Dette gjenspeiler repeterende fallende som nybegynnere gjennomgår. Alle som er å lære å snowboard vil trolig falle til bakken ofte, sette håndledd, ankler og andre ekstremiteter i fare for skader.

Historie

Tidligere studier på snowboard skader, 1980 og tidlig 9190s, fant en høyere forekomst av lavere kroppen skader v. overkroppen. Nyere studier har dokumentert en definitiv endring i denne trenden mot en høyere forekomst av overkroppen skader. Dette har blitt tilskrevet forbedring av bindinger og støvler, og gir bedre beskyttelse av anklene.

Forebygging /løsning

Nybegynnere bør vurdere håndleddsbeskyttere for å beskytte håndleddene fra de mange faller de sannsynligvis til å holde ut. Hjelm er stadig mer vanlig i bakken og er spesielt viktig mot å beskytte fra ødeleggende skade som kan oppstå fra kollisjon med trær, feil landinger på store hopp og fall fra høye klipper. Riding med en ledsager er en god måte å sikre at du er i stand til å få hjelp raskt bør du lider skade. Skisteder har skipatruljen som kan bistå deg ned fjellet og førstehjelp sentre som kan hjelpe diagnostisere skader, gir noen grunnleggende førstehjelp og tilrettelegge transport til sykehus når det er nødvendig.

Misforståelse

Selv om ski og snowboard er nært relatert til idrett og har lignende skadefrekvensen priser, forskjeller i utstyr og ridning fysiologi har produsert store forskjeller i skader mønstre. Skiløpere er mer utsatt for kneskader, på grunn av krevende bruken av knærne mens snowboardere er mest utsatt for overkroppen og ankelskader.


relaterte artikler


hvor å hindre en punt i fotball
om pitching en baseball
hvordan bru i bryting
om de ulike typer feil i basketball
hvordan å kaste en skarp bryte curveball
hva er en birdie i golf?
hvordan du beregner hastighet
hvordan ta indirekte frispark i fotball
Slik kjører på fotball fra spredningen lovbrudd
hvordan boksing kombinasjoner