hvordan du gjør en banan delt i bryting

hvordan du gjør en banan delt i bryting

I bryting, konkurrenter starter hver kamp på beina, og får i oppdrag å ta motstanderen ned til hendene og knærne, mens de opprettholder dominerende posisjon bak. Når Takedown er fullført, må den øverste bryter kontrollen nederst mannen og forsøke å slå ham på ryggen. Leg riding er en teknikk som effektivt kan kontrollere bunnen mannen, og banan splitt er en manøver for å score igjen poeng mens beinet riding
en.
Leg ri motstanderen. Fra topplassering, slip høyre beinet innsiden av det høyre låret, eller venstre ben innsiden av det venstre låret. Da kroken tærne rundt ankelen eller leggen. Dette hekta etappe som anker deg i posisjon, og skape den ene siden av banan split.
To.
Reach over og låse begge armene under motstanderens gratis ben, slik at hendene lås på innsiden av beinet like over kneet. Mens etappe riding vil du ikke være firkantet med motstanderen din, men forskjøvet, slik at du kan angripe alle deler av den siden av kroppen hans imot din hektet beinet.
tre.
Rock bakover, trekke benet du tok mot deg. Dette vil slå din motstander på ryggen, mens hvert av bena er tilbakeholdne, en etter dine hektet beinet fra benet turen, og en fra armene.
Fire.
Bruk armene og hektet beinet for å skille dine motstandere bena så langt fra hverandre som mulig. Dette vil la ham gå flatere slik at du kan score tilbake poeng.
Fem.
Hvis det er tydelig at du ikke vil være i stand til å pin motstanderen med banan split, ruller fremover tilbake inn i beinet ditt riding posisjon etter at du har scoret ryggen poeng.

Tips og advarsler


 • banan split er svært effektivt for scoring igjen poeng, men kan være vanskelig å pin noen med, fordi den ikke angriper hodet eller armer.


 • relaterte artikler


  hvordan å bestemme hva slags hånd pistol til å kjøpe, hvis du aldri eid en pistol
  hvordan å lage en lacrosse lomme
  hvordan du gjør en grunnleggende kunstløp spinn
  hvordan du utfører en bryting Shortarm headlock
  hvordan du velger golf kiler
  hvordan du kan unngå å bli lurt på plasser som Manny Ramirez
  hvordan negere blitz i fotball
  Slik kjører du blokkere
  hvordan å skyte et håndledd skudd i ishockey
  hvordan du kjøper ny figur skøyter