Slik sett teipen tilbake til styret på en vei sykkel

Slik sett teipen tilbake til styret på en vei sykkel

Slitt styret tape på road sykkel ikke bare ser dårlig, gir den ikke riktig grep eller demping du trenger. Slik sett teipen tilbake dine styret

Du trenger:.
Handlebar tape
. Elektrisk tape.


en.
Fjern det gamle styret tape. Start ved å fjerne endplugs fra styret. I de fleste tilfeller, bør de komme ut ved å bare bruke fingrene, men om nødvendig, lirke dem ut med en skrutrekker eller ta tak i dem med tang til å trekke dem ut.
To.
Fjern tapen holder slutten av styret tape nærmest sentrum av styret. Slapp båndet sakte til du kommer til enden av styret dråper. Kast den gamle tape hvis du ikke har planer om gjenbruk av den. Hold endplugs hvis du ønsker. De fleste nye bokser av styret tape vil komme med nye endplugs, imidlertid.
Tre.
Forbered styret for det nye båndet. Vær sikker på at styret er rene og fri for tape rester. Mens du har båndet av, kontrollere styret for eventuelle tegn på korrosjon eller metall tretthet. Dette er usannsynlig, men det er en god anledning til å gjøre denne sjekken. Vipp av gummi støvel rundt Shifters /Bremsehendler, og fjern stykke tape ligger bak dem, om nødvendig. Hvis kablene er festet til styret er løs, feste dem til styret med elektrisk tape.
Fire.
Begynn innpakning tape rundt styret, som starter på bunnen av barene. Start ved å la en krave av ca 1 /4 tommers av tape som strekker seg utover endene på bunnen av styret. Dette vil bli dekket når du setter endplugs. Pakk båndet, trekke det stram, og overlappende 1 /3 av bredden på båndet hver gang rundt. Wrap venstre side med klokken, og det rett-hånd side mot klokken (fra perspektivet til den rytter). Når du kommer til Bremsehendler, må du passe på huset er trukket ut av veien. Plasser en liten bit av tape (vanligvis følger med nye tape) på sykkelen siden av styret bak spaken og vikle tape rundt det som du går opp. Dette gir deg en ren titt rundt bremsehendelen. Skyv dekslene på plass igjen og inspisere resultatene før du går videre.
Fem.
Fullfør innpakning tapen, etterlot en tomme eller to av styret untaped ved senteret. Fest endene med elektrisk tape, eller tape som fulgte med styret tape. Sjekk tape jobb for utseende og funksjonalitet, gjør sikkert at det ikke er løs.

Tips og advarsler


 • Øvelse gjør mester. Ikke vær redd for å prøve igjen hvis første forsøk ikke er opp til snus.
 • Ulike tape har forskjellige styrker. Vær forsiktig med å trekke for hardt og bryte båndet.


 • relaterte artikler


  hvordan å sparke for mål under en corner
  hvordan å knipse kast til første base som en catcher
  hvordan spille golf raskere
  hvordan respoke et hjul
  hvordan du bruker dine skuldre og hofter å forfalske en forsvarer i fotball
  hvordan bli en stor fotball keeper
  hvordan du gjør fremover flipper
  hvordan å prøve ut for college fotball chearleading
  hvordan å kaste en forkball
  hvordan du gjør avansert tennis serverer