hvordan ta vare på en våtdrakt

hvordan ta vare på en våtdrakt

Hvis du noen gang har slakket noe av på å ta vare på en våtdrakt, bare å finne deg selv med en tørr, sprukket og stive haug av neopren, vet du hvor forferdelig det føles angrer. Selv uten spesielle verktøy eller dyre produkter, kan du ta vare på utstyret ditt. Neste gang du trenger våtdrakt, vil det være ren og klar for deg
en.
Skyll våtdrakt første gang du er tilbake på land, og har tilgang til rent vann. Ingen spesielle såper eller rensemidler er nødvendig. Bare gi det en god skylling og deretter følge opp med en ekstra skylling for å være sikker på at du vasker vekk noen mineraler fra sjøvann som forårsaker neopren til å svekkes.
To.
Vask drakten med vanlig sjampo hvis du tror noe sand eller skitt fikk inn den indre fôr. Det er viktig å holde denne delen av våtdrakt ren for å sikre riktig isolasjon i fremtiden bruker.
Tre.
Oppgrader til en større størrelse hvis du vet at du har satt på noe vekt . Klart, det er en smerte å tilbringe en god del av endring på en ny våtdrakt, men hvis du klemmer inn i en drakt som er for liten, strekker den og så stivner når den trekkes. Omsider elastisitet er skutt, og du må kjøpe en ny våtdrakt uansett. Lagre mindre drakten i tilfelle du kommer ned igjen til en mindre størrelse i fremtiden.
Fire.
Reparer eventuelle hull eller tårer så snart våtdrakt tørker. Ikke vent til du er klar til å dekke opp igjen-i neopren Limet trenger tid til å tørke skikkelig. Hvis du ikke tillater nok tid, kan limet ikke holde opp ordentlig. Gjør det til en del av den vanlige rutine å se over våtdrakt for eventuelle skader og fikse det med en gang. Bare pass på at drakten er tørr grundig først.
Fem.
Heng våtdrakt på en våtdrakt kleshenger, ikke en vanlig kleshenger. Disse kleshengere er spesielt designet for å holde ekstra vekten, og de tillater våtdrakt til å henge på en måte som sprer ut lagene, noe som gjør at luften kan sirkulere skikkelig.


relaterte artikler


hvordan spille menns lacrosse
hvordan gjøre golfbiler gå raskere
hvordan å hoppe en hest om vinteren
hvordan å velge riktig bowling ball bag
hvordan rugby pop passerer
hvordan du kan vinne et hopp ball i basketball
hvordan du kan bygge din egen jakt står
hvordan du utfører en bryting enkelt ankel blokk
hvordan du gjør en løsne utfall i fekting
hvordan å være et godt mål spiller i fotball