hvordan unngå å bli håndtert i fotball

hvordan unngå å bli håndtert i fotball

Når det kommer til å spille lovbrudd på fotball, er hele målet å unngå å bli taklet, slik at du kan nå slutten sonen. Dette er selvfølgelig mye lettere sagt enn gjort. Spesielt med 11 spillere på det andre laget ønsker å bringe deg ned. Her er noen tips om hvordan du kan unngå å bli taklet neste gang du har fotball med motstanderlaget bærer ned på deg

trenger Du:.
Fotball i besittelse


1. .
Se etter hull i forsvaret. Hver gang en offensiv spiller er diagramed, er det gjort slik med den primære mottakeren eller kjører tilbake får de fotball med åpent felt foran dem. Dette gjøres av resten av det angripende laget blokkerer i én retning for å avdekke slikt hull. Så så snart du mottar fotball, og den er sikker, finner det hullet og utnytte den.
To.
Kast en godt timet Juke flytte. Etter at du har utsatt hullet, vil forsvaret mest sannsynlig ta opp med deg. Som forsvarer nærmer seg, falske som om du går i én retning, og deretter kryss tilbake til den andre.
Tre.
Følg ditt stopper. Hver spiller gir vanligvis running back eller mottakeren en blocker å kjøre ut foran dem og kutte det andre laget ned. Ikke løpe din blockers. I stedet, bli klar bak seg og sprakk rundt dem etter at de kuttet ned defensive spilleren foran deg.
Fire.
Initiere kontakt med forsvareren foran deg. De fleste spiller enden med offensive spiller blir taklet av forsvaret. Men i stedet for å vente for dem å treffe deg, nå ut og traff dem. Et perfekt eksempel på dette er å gi motstanderen en stiv arm. Ved å holde dem på armlengdes avstand så lenge som mulig vil du få noen ekstra meter. Også, hvis du oppretter kontakten, er det mindre sannsynlig at du vil bli sjokkert av effekten og fotball vil bli jarred løs fra grep ditt.
fem.
Hold bena beveger seg før de treffer bakken. En annen måte å unngå å bli håndtert i fotball er å aldri la beina hvile. Selv om forsvaret har du pakket opp, holde pumping de beina, og arbeide for å spinne ut av taklet før dommeren blåser i fløyta. Det er mange ganger i et spill der en spiller har sjansen til å få noen ekstra meter hvis de bare holder hustling ved å nekte å la stykket slutten.
6.
Ligg lavt til bakken for å unngå å bli håndtert i fotball. Dette gjelder spesielt for kjører ryggen. Mye linemen og linebackers er store mennesker som har problemer med bøyd over og strekker seg ned. Ved å holde tyngdepunktet lavt, kan du unngå deres rekkevidde og kraften i deres grep. I praksis, arbeid med å holde balansen og komprimering deg selv slik at du er vanskelig for forsvaret å takle.


relaterte artikler


hvordan du skriver et hockey spill oppsummering
Hva er farene ved å svømme med delfiner?
Slik kjører du 800m raskere
hvordan å angripe i nærheten i fekting
hvordan du har kylling kamper i svømmebassenget
hvordan å koble fra guvernøren på golfbiler
Slik Huck en Backhand i ultimate frisbee
hvordan du velger en høy-ytelse svømme dress
hvordan du kjøper bowling utstyr
hvordan å kaste en skyveknapp i wiffleball