hvordan man kan forebygge svømmer øre

hvordan man kan forebygge svømmer øre

Swimmer øre, også kjent som otitis externa, er en bakteriell infeksjon som oftest forårsaket av fuktighet i øret. Den beste måten å unngå svømmer øre er å holde deg ren og tørr

Du trenger:.
White Vinegar
. Hvit eddik.
Petroleum Jelly.
Dusj Caps.
Petroleum Jelly.
Alkohol.
Ørepropper.
Dusjhetter.
Bomull baller.
. . Dropper


en
holde vannet ute mens du dusjer: bruke ørepropper eller en dusj cap, eller dyppe en bomullsdott i vaselin og plasser i inngangspartiet til øregangen.
to.
Beskytt dine øreganger når du svømmer. Bruk øreplugger, og motstå trangen til å ta en dukkert i alle forurensede farvann:. . Holder svømmebassenger rent, og bypass de innsjøer og tjern
3
Etter dusjen eller svømme, plassere en noen dråper av en 1:1 blanding av alkohol og hvit eddik i øret med en dropper. Tips hodet til den ene siden så det berørte øret vender mot taket, så tips den andre veien å la det renne ut. Denne blandingen bidrar til å hindre utbruddet av svømmer øre.
Fire.
Forsiktighet ved rengjøring ører. Tørk ytre øret ren med en myk klut pakket rundt fingeren din, og unngå poking inn i ørekanalen, spesielt med spisse gjenstander. Du ønsker ikke å forstyrre den naturlige vokslaget i øret som beskytter mot skadelige bakterier.
Fem.
Guard ørene fra kjemiske irritanter i skjønnhetsprodukter som hårspray eller hårfarge ved å plassere bomull i ørene.

Tips og advarsler


 • Hvis symptomene vedvarer, eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.


 • relaterte artikler


  hvordan du slår mens du svømmer i bryst
  hvordan man kan forebygge svømmer øre
  hvordan du har kylling kamper i svømmebassenget
  Hva er farene ved å svømme med delfiner?
  hvordan å kjøpe en sports watch for en svømmer
  hvordan å lære et barn å svømme
  hvordan å svømme på overarm hjerneslag
  hvordan å svømme gjennom bølgene
  hvordan flip-sving når du svømmer på rygg
  hvordan å svømme trudgen hjerneslag