hvordan finne en god svømmetur klubb for barnet ditt

hvordan finne en god svømmetur klubb for barnet ditt

Finne riktig svømme klubben for ditt barns behov er et viktig første skritt for å utvikle et positivt forhold til sporten svømming
en.
Etablere akkurat hva du og barnet trenger fra en svømmetur klubb. Har du primært ønsker en jevn trening for barnet ditt, er du håper på en mye svømming undervisning, eller vil du barnet ditt til å konkurrere med et team? For mange er det en kombinasjon av disse faktorene. Finn ut hva barnet vil ha.
To.
Kontakt bassenger i ditt område finne klubber innenfor en avstand du er villig til å reise. Kan barnet ditt kjøre eller ta bussen?
Tre.
Delta i en svømmetur møte med barnet ditt. Dette er et flott sted å se ulike klubber og trenere på samme sted.
Fire.
Finn ut hvem trenerne i klubbene i ditt område er, og snakke med dem når de ikke er for travelt. (Swim møter er intense tider for de fleste trenere, men de er også som regel ivrige etter å rekruttere nye svømmere. ) Introduser barnet til trenerne.
Fem.
Spør trenerne om sine klubber, trening tidsplaner, avgifter, og opptakskrav. Ta notater for senere gjennomgang og sammenligning.
6.
Vurder treneren å være en stor faktor i ditt valg. En god svømmer trener kan gjøre en verden av forskjell i hvordan du og barnet føler om å delta praksis hver dag.
7.
Sørg for at barnet er klar til å bli med i en klubb. Han eller hun bør vite alle slag og kunne svømme minst fem hundre meter uten å stoppe.
8.
Delta på trening og spørre treneren om barnet kan svømme en rettssak treningsøkt. Det bør ikke være noen innvendinger mot dette, som trener allerede har for å kjøre trening, og det gir en sjanse til å se over ditt barns svømmeferdighet. Det er greit å ha rettssak treningsøkter med to eller tre forskjellige lag.
9.
Snakk med treneren etterpå om barnet vil bli videreført til å delta trening med klubben.

10.
Betal dine avgifter, og ikke la barnet hoppe treningsøkter. Gjør det en del av den vanlige rutinen.
11.
Delta svømme møter med barnet for å kartlegge fremgangen. Hjelp barnet til å konkurrere mot sine egne personlige rekorder, ikke bare mot andre.

Tips og advarsler


 • Husk at deltar møter er viktig, selv om din Barnet er ikke interessert i konkurransen. Oppfyller gir noe å jobbe mot i form av rase ganger. De er også gode sosiale arrangementer for klubben å komme sammen som et lag.
 • Se ditt barns første treningsøkt nøye. Hvis du ikke liker eller stoler på treneren, forklare at barnet ikke vil kunne fortsette å delta i klubben.
 • forlater aldri et barn uten tilsyn i nærheten av et svømmebasseng.


 • relaterte artikler


  hvordan å svømme bryst
  hvordan å svømme med en vannpolo ball
  hvordan flip-sving når du svømmer freestyle
  hvordan å svømme head-high freestyle
  å svømme
  å svømme under vann
  hvordan å være en OL-synkronisert svømmer
  hvordan å svømme elementære rygg
  hvordan du kan nyte en svømmetur møte
  hvordan du slår mens du svømmer i bryst