hvordan du velger en høy-ytelse svømme dress

hvordan du velger en høy-ytelse svømme dress

Siden 1996 Atlanta OL, har en ny type ytelse badetøy hjalp svømmere barbere bort mer tid enn en Gillette Mach 3. Introdusert til massemarkedet i 2000, disse passer dekker mer av kroppen, og er revolusjonerende konkurransedyktige racing
en.
Forstå hvordan passer arbeidet. Ved omslutter kroppen med et stoff som er glattere enn huden, gjør de svømmer mer strømlinjeformet i vannet. Disse draktene faktisk endre måten vannet renner rundt i kroppen til å lage mindre luftmotstand. De har også komprimere kroppen, noe som reduserer vibrasjoner.
To.
Sjekk ut Aquablade og Fastskin passer på Speedo. com. TYR Sport (tyr. com) tilbyr Aquapel, en duk med en vannavvisende, hydrofob finish i Powerflow ytelse drakten. Nike (nike. com) har en tilsvarende dress kalt Liftsuit.
Tre.
Sørg for å få montert riktig, som betyr hud-stram og rynkefri. Det bør ikke være så stram som å begrense omfanget av bevegelse, noe som vil redusere effektiviteten. Rynker forårsake lagt drag, som Tap hele hensikten med drakten.
Fire.
Bruke pengene bare hvis du er seriøst hard core. Disse draktene koster mye mer enn tradisjonelle trikoter. Prisene varierer fra $ 68 for et menn kort opp til nesten $ 600 for noen heldekkende drakter.

Tips og advarsler


 • Performance kan bli negativ som dressen blir eldre.


 • relaterte artikler


  hvordan å svømme head-high freestyle
  hvordan å kjøpe en sports watch for en svømmer
  hvordan du kan nyte en svømmetur møte
  hvordan å svømme trudgen hjerneslag
  hvordan å lære et barn å svømme
  hvordan å svømme bryst
  hvordan bli kvitt svømmer øre
  hvordan du slår mens du svømmer i bryst
  hvordan finne en god svømmetur klubb for barnet ditt
  hvordan å svømme med en vannpolo ball