hvordan du kan nyte en svømmetur møte

hvordan du kan nyte en svømmetur møte

For en ekte Norman Rockwell øyeblikk i moderne Amerika, hodet ned til din lokale bassenget for å se en svømmetur møtes. Ungene vil være å heie på sine lagkamerater, vil svømmerne bli gratulerte sin konkurranse, og foreldrene vil bli strålende. Det er en flott skive av livet for mange amerikanere. Her er hvordan du virkelig nyte det

Du trenger:.
Solkrem
. Snacks.
Hat.
Solbriller.


en.
Deg klar ved å sette på solkrem, nyanser og en lue. Du vil også ønske å ta med noen få snacks (som trail mix eller frisk frukt). Mange svømmer har lagene innrømmelser står som gir anstendig pris, og også samle inn penger for laget, slik at du kan vanligvis planlegger å kjøpe et måltid bassengkanten.
To.
Gjenkjenne ulike typer møter. I de fleste ligaer, er det to typer av møter: dobbel eller Invitational. Dual møter er ett lag konkurrerer mot hverandre. En invitt er når et lag vert en gruppe av lag i en bestemt kategori (nederst på aldersgruppen, svømmere under 8 eller alle relé lag). er Invitationals typisk pengeinnsamlere for bassenget, slik at grupper betale for å angi sine svømmere. I tillegg vil invitationals har vanligvis et program tilgjengelig for kjøp som viser når svømmerne "varmer er forventet å starte.
Tre.
Kjenn rekkefølgen av hendelser. De fleste dual møter starter med medley stafett (hver av de fire slag svømt av en svømmer), deretter medley (alle fire slag svømt av en svømmer), etterfulgt av slag i sin tur: fri, bryst, rygg og fly. Den releet er den avsluttende arrangementet.
Fire.
Kjenn hvordan aldersgruppene arbeidet. De fleste ligaer identifisere følgende grupper: svømmere 6 og under, 7 og 8, 9 og 10, 11 og 12, 13 og 14, så 15 gjennom 18. Jentene svømme først, deretter guttene. Begge svømmer i samme avstand (vanligvis 25 meter eller meter for 8 og under, og 50 meter eller meter for 9 og opp).
Fem.
Se eldre svømmere. Ikke bare gjør de vanligvis har det beste tekniske eksempel på hjerneslag, vil du også se dem gå direkte fra deres rase å heie på og coaching den lille svømmere. Det er herlig å se sine sportsånd og mentoring førstehånds.


relaterte artikler


hvordan å svømme bryst
hvordan du kan nyte en svømmetur møte
å svømme på rygg
hvordan å svømme butterfly
hvordan å svømme head-high freestyle
å svømme
hvordan å være en OL-synkronisert svømmer
å svømme under vann