hvordan å være en OL-synkronisert svømmer

hvordan å være en OL-synkronisert svømmer

Synkronsvømming er en kombinasjon av tre disipliner: svømming, turn og dans. Svømmere i vannet utfører rutiner til musikk. Synkronsvømmere må ha fleksibilitet, styrke, pust kontroll, utholdenhet og timing. Olympic synkronisert svømming er en sommer OL sport og er en kvinnelig kun arrangementet

trenger Du:. . .
Penger for flyreise eller gass, hotell og billetter nå!


en

Finn en lokal klubb. Små klubber som tilbyr coaching og opplæring muligheter for synkronsvømmere på alle nivåer. Disse klubbene konkurrerer i møter mot andre klubber, noe som bidrar til å få utøvere vant til konkurranse og sitt eget sett av spenninger.
To.
Bli USA Synchro for å konkurrere i sanksjonert arrangementer. Dette gir ansvarsforsikring for konkurrenter i hendelsene den sponsorene.
Tre.
Bli den beste av de beste. Det krever hardt arbeid, engasjement og talent til å bli en olympisk konkurrent i enhver idrett, inkludert synkronsvømming. En idrettsutøver må være villig til å vie seg til målet for å lykkes i å gjøre OL-laget. Praktisere må være en prioritet, ikke et alternativ.
Fire.
Konkurrer i store begivenheter. Deltakelse i store arrangementer er nødvendig av flere grunner. Fra å bli lagt merke til av trenere og andre konkurrenter for å lære å håndtere konkurranse nerver, møter store tjener en viktig funksjon: forberedelse for den ultimate møte-OL
5
Prøv ut for. . OL-troppen. På OL-prøver-outs, er et team bestående av ni medlemmer valgt. To av disse medlemmene vil gjøre duetten delen samt team synkronisert rutinen. For å gjøre teamet, må utøverne delta på OL-forsøk.


relaterte artikler


å svømme
hvordan å svømme head-high freestyle
hvordan å svømme bryst
å svømme på rygg
hvordan å være en OL-synkronisert svømmer
hvordan å svømme butterfly
å svømme under vann