hvordan å lære et barn å svømme

hvordan å lære et barn å svømme

En enkel leksjon plan, kombinert med tålmodighet og støtte, er den rette tilnærmingen til undervisning et barn å svømme. Selv om ikke alle barn kommer til å ha en fullstendig eksplosjon, prøv å følge disse relativt sunne fornuft skritt for å sikre at barnet har en trygg og hyggelig tid ved bassenget

Du trenger:.
OXY merke briller
Svømming Caps.
Svømming Goggles.
Badetøyet.
Kickboards.


en.
Hold barnet under armhulene og gå ham rundt i vannet for å utvikle en følelse av komfort i en vannmiljøet. Smil og snakk påvise at dette nye stedet er morsomt og interessant.
To.
Få barnet til å sparke bena. Har ham holde på siden av bassenget, slik at du kan veilede bena. Så gjør det med hendene under armhulene hans å utvikle følelse av bevegelse. Med voksne barn, bruker en kickboard.
Tre.
Blås bobler i vannet med barnet som han sparker å venne den til å sette sitt ansikt i vannet. Gradvis begynner dunking ham ned å øve holder pusten. Følge barnet under vann og spille under vann spill for å få ham til å åpne øynene.
fire.
Support barnet rundt midjen eller brystet og begynne å ha ham slag med armene. Demonstrere bevegelse selv, og deretter veilede barnets armer. Så la ham gjøre det på egen hånd, mens du støtter ham i vannet. Har ham holde sparker.
Fem.
Har barnet svømmetur i kort avstand fra vegg til deg. Begynn på et svært kort avstand, slik at han kan nesten hoppe span først. Gradvis øke avstanden.
6.
Demonstrer til barnet hvordan å puste ved å løfte eller vri hodet som avstanden fra deg til han kommer langt nok til å nødvendiggjøre dette.
7.
Be barnet å hoppe ut i bassenget fra siden med deg der for å fange ham først, og deretter øke avstanden slik at han må hoppe og svømme.

Tips og advarsler


 • Ta deg god tid med hvert trinn. Den første dagen, bare gjøre det første trinnet. Den andre dagen, gjør de første trinnet igjen, og deretter legge det andre trinnet. Start hver ny leksjon med en gjennomgang av tidligere leksjoner og avansere til neste trinn, men bare hvis barnet er klar.
 • Den viktigste faktoren i et barns evne til å lære å svømme er måten han føler seg om vannet. Spill masse spill å gjøre det morsomt. Ta det rolig. Hvis barnet lærer å nyte vannet, vil svømme ferdigheter utvikle seg naturlig.
 • aldri forlate et barn uten tilsyn nær eller i et basseng. Aldri ta øynene bort et barn i nærheten eller i et basseng. Dette er et svært alvorlig problem. Selv barn som kan svømme må være nøye overvåket.
 • Mens tilliten til et barn er den beste læreren, kan det også være den største faren.


 • relaterte artikler


  å svømme på rygg
  hvordan å svømme bryst
  hvordan å lære et barn å svømme
  hvordan du kan nyte en svømmetur møte
  hvordan å være en OL-synkronisert svømmer
  hvordan å svømme head-high freestyle
  hvordan å svømme elementære rygg
  å svømme under vann
  Hva er farene ved å svømme med delfiner?
  å svømme