hvordan å kjøpe en sports watch for en svømmer

hvordan å kjøpe en sports watch for en svømmer

En klokke er mer enn en måte å holde tiden. En ser gjenspeiler en persons personlighet og følger som person gjennom dagen. Og for en svømmer, kan det være en vesentlig del av sporten. Pass på at du kjøper den rette til å gi svømmer som en gave

Du trenger:
Dive Klokker
. Swimmer klokker.


en.
Vurder type svømming mottakerens gjør. Har hun svømme runder i et basseng hver dag, eller er hun en all-around vann person? Er hun i dykking, eller er hun mer i racing?
To.
Innse at en klokke er en refleksjon av personligheten. Den stilen til ur du velger bør være synkronisert med mottakerens stil.
Tre.
Forstår at mange klokker er vannavstøtende, men egentlig ikke vanntett. Dette betyr at klokken kan håndtere regn og håndvask, men er ikke ment å ligge under vann. Pass på at ser du kjøpe for svømmer er spesielt designet for å gå i vannet.
Fire.
Se etter dybde motstand på klokken sin liste over funksjoner. Hvis mottakeren er i dykking, bør uret være spesielt konstruert for å tåle presset ved lav dyp.
fem.
Se etter timere på klokken. Mange klokker er spesielt designet for å hjelpe svømmere i treningen av timingen deres rundetider. Se etter store knapper på forsiden av klokken. Dette er den enkleste for en svømmer å presse på slutten av en runde for å sjekke hennes tid.
6.
Kjøp en digital klokke for en svømmer er interessert i å spore henne rundetider.

7.
Søk i sportsbutikkene for kvalitet sport klokker. Hvis mottakeren også deltar i andre vannbaserte idretter, som for eksempel surfing eller vannski, se i en butikk spesifikke for disse idrett. En surf butikken er sikker på å gjennomføre et godt utvalg av surfe-stil klokker som er garantert å være vanntett og hav-holdbare.

Tips og advarsler


 • Tenk hva svømmer kommer til å bruke uret, og gjør at din viktigste prioritet når du kjøper en klokke. Ikke bli avsporet av spesielle funksjoner kan personen aldri bruker.
 • Sørg for å holde kvitteringer og be om retur og bytte retningslinjer.
 • Unngå å kjøpe en klokke for en person som allerede har en klokke uten at hun spesifikt ber om en.
 • Du sannsynligvis ikke ønsker å kjøpe en high-teknologi se etter noen som ikke kan betjene en videospiller. På samme note, vil en som elsker teknologi elsker en klokke med alle mulige bjelle og fløyte.


 • relaterte artikler


  hvordan du slår mens du svømmer i bryst
  å svømme under vann
  hvordan å svømme sidestroke
  hvordan å svømme gjennom bølgene
  Hva er farene ved å svømme med delfiner?
  hvordan flip-sving når du svømmer freestyle
  hvordan å svømme head-high freestyle
  hvordan å svømme butterfly
  hvordan å svømme på overarm hjerneslag
  å svømme