Hva er farene ved å svømme med delfiner?

Hva er farene ved å svømme med delfiner?

Mens det er mange tamme delfiner som finnes i enkelte områder for menneskelig samhandling, vil mange mennesker heller samhandle med delfiner som er ville. For de av oss som drømmer om å svømme med delfiner i det fri, kan vår entusiasme ofte oppveie forsiktighet, og som kan være dødelig. Nedenfor er de største farene forbundet med svømming med delfiner, og hvordan unngå dem

Sharks

Noen store haier, som ser delfiner som byttedyr, kan være stalking pods av delfiner. Disse haiene kan bli interessert i å angripe en langsommere bevegelse menneske.

Båter

Båter kan ikke alltid enkelt se svømmerne om de ikke har på seg lyse klær, bading i nærheten av en annen båt, eller med et flagg for å markere sin plass.

Sterke strømmer

De fleste delfin pods finnes i mer enn 35 meter av vann, noe som betyr at det er potensial for farlig tidevann og sterk strøm. Uten de riktige sikkerhetsforanstaltninger, kan svømmere ende opp miles fra land i en svært kort periode.

Farer til Dolphins

Mens de fleste delfiner og folk kan bade perfekt lykkelig sammen, delfiner er ville dyr og kan ikke enkelt kommunisere smerte eller ubehag for mennesker. Det er alltid viktig å avstå fra å røre ved en delfin øye eller blowhole, og for å unngå for mye kropp til kropp kontakte for å beskytte helsen til delfin.

Staying Safe

Hvis du vil svømme med delfiner, er det best å gjøre det med en godkjent guide. Disse guidene vet hvor delfin pods vil bli, er kjent med delfiner atferd og kan lett kjenne farene at vannet holder.


relaterte artikler


å svømme
hvordan å svømme butterfly
hvordan å være en OL-synkronisert svømmer
å svømme under vann
å svømme på rygg
hvordan du kan nyte en svømmetur møte
hvordan å svømme bryst
Hva er farene ved å svømme med delfiner?
hvordan å svømme head-high freestyle