hvordan å svømme bryst

hvordan å svømme bryst

Dette kan være en avslappende og glidende svømme slag, eller det kan være en rask, intens bevegelse hvis du er racing. Det er oppnådd av en sterk trekk, froglike kick og deretter en lang glid. Praktiserer disse teknikkene for å forbedre din bryst eller til å lære det ordentlig for første gang

Du trenger:. .
Badebukse
Badetøyet.
Svømming Caps.
Svømming Ørepropper.
Svømming Goggles.
Svømming neseklype.
Badetøyet.


en.
Hold bena tett sammen og trekke dem opp mot brystet. Samtidig, holder håndflatene sammen og opp mot brystet, som i bønn.
To.
Kick ut og fra hverandre med bena, og deretter raskt klemme dem sammen. Prøv å imitere måten en frosk spark. Etter kick, strømlinjeforme kroppen din ved å peke tærne og strekker armene helt.
Tre.
Glide for et øyeblikk med armene helt ut, så slår håndflatene utover og dra med begge hendene ut og rundt i en sirkelbevegelse, slik at de ender opp i sin opprinnelige posisjon, sammen mot brystet.
fire.
Bruk stakk av trekk med hendene til å trekke hodet opp og ut av vannet for å ta en pust. Som hodet går ned igjen, bør armene være akkurat begynt å stupe videre med neste kick.
Fem.
Glide for et øyeblikk, og så gjenta hele bevegelsen.

Tips og advarsler


 • gli er det viktigste aspektet ved dette slag. Etter den store kick, effektivisere hele kroppen så mye som mulig. Skuldrene skal være nesten mot ørene dine. Glide, og trekk hodet opp og frem med hjerneslag din.
 • Hvis du har en tilstand som vil kunne innskrenke eller begrense din evne til å drive fysisk aktivitet, ta kontakt med en lege før du prøver denne aktiviteten. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.


 • relaterte artikler


  å svømme under vann
  hvordan å svømme bryst
  å svømme på rygg
  hvordan å svømme head-high freestyle
  å svømme
  hvordan å svømme butterfly