å svømme på rygg

å svømme på rygg

Noen gang lurt på hvordan folk gjør på rygg? Flytende på ryggen, bruker en opp-og-ned freestyle kick og vindmølle hjerneslag til å drive selv. Følg fremgangsmåten nedenfor for å lære å komme fra punkt A til punkt B på ryggen

Du trenger:
badebukse
. Badetøyet.
Svømming Caps.
Svømming Ørepropper.
Svømming Goggles.
Svømming neseklype.
Badetøyet.


en.
Flytende på ryggen i en horisontal posisjon, sparke beina opp og ned. Hold bena rett, men ikke helt stive. Tærne bør påpekes. Prøv ikke å gjøre et stort plask med kick din, bare churn overflaten av vannet
2
Bevegelig litt på livet og rotere skuldrene, vindmølle armene. . . Hold en arm rett og løfte den ut av vannet fra midjen til en fullt utvidet stilling. Samtidig skal den andre armen bøyes og trekke en cupped hånd langs siden av deg i vannet, fra den utvidede stillingen tilbake ned til din side. Din hånd skal gå i vannet pinky-først.
tre.
Hold hodet flytende tilbake i vannet, med øynene se opp. Pust normalt.

Tips og advarsler


 • Bevegelsen av armene skal bli forskjøvet, med en arm opp, mens andre er nede.
 • Blow luft ut av nesen som du lener hodet bakover for å se nærmer side av bassenget. På den måten vil du ikke få vann i nesen din.
 • Vær forsiktig med å treffe hodet på siden av bassenget. Mange bassenger har flagg hengende ca 10 meter fra veggen. Tell hvor mange slag det tar å komme fra disse flaggene til veggen for å måle avstand.
 • Hvis du har en tilstand som vil kunne innskrenke eller begrense din evne til å drive fysisk aktivitet, ta kontakt med en lege før du prøver denne aktiviteten. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.


 • relaterte artikler


  å svømme
  å svømme under vann
  hvordan å svømme butterfly
  å svømme på rygg
  hvordan å svømme bryst
  hvordan å svømme head-high freestyle