trening for fotballspillere

trening for fotballspillere

Fotballspillere må være i topp fysisk form, så det tar styrke og utholdenhet for å spille det som er ansett som Amerikas mest fysisk sport. Trening kan variere etter plassering, selv om det er få praktisere metoder som kan følges av alle spillere på alle nivåer

Hjerte

Fotballspillere fra midten-skole på deg spille på et felt som er 100 meter lang. Så det er viktig at de har den nødvendige utholdenhet til å kjøre lange avstander-i tillegg kunne kjøre i rask, korte støt mellom spiller. Fotballspillere kan trene på dette aspektet av spillet av avstand og sprint kjører, både utendørs og på en tredemølle.

Styrke

løfte vekter har alltid vært en viktig del av opplæringen for fotball, som alle fra cornerbacks til quarterbacks å linemen bruke en rekke muskler til å utføre. Det gir bare mening for idrettsutøvere å ønske å gjøre disse musklene så kraftig som mulig via vekttrening og kosthold.

Skills

Ulike fotballspillere trenger for å mestre ulike typer kompetanse. For eksempel, bidrar en løpende tilbake til hans team på en måte helt annet enn stedet kicker. Derfor må fotballspillere bruke mye tid trening på fotarbeid og generell teknikk.


relaterte artikler


Shimano 7800 produktinformasjon
høyden på college basketball felger
colorado auto racing historie
Slik blonder hockey skøyter
lære barna hvordan å bruke startblokkene i sprint
ballong volleyball regler
retningslinjer og teknikker for en mil spor løpere
hvordan å feste bremsen assemby for snurt sykler
alternativer til neopren
hvordan bygge utholdenhet for fotball