spesifikasjoner for Fujikura zcom seks aksler

spesifikasjoner for Fujikura zcom seks aksler

Den Fujikura ZCom Six grafitt driver akselen ble produsert i Japan av Fujikura Golf. Akselen er en Ultralite akselen som har vært en bevist vinner på PGA Tour. Denne akselen er ikke anbefalt for nybegynnere, men i stedet for golfere med avanserte ferdigheter

Flex

Den Fujikura ZCOM Six akselen er tilgjengelig i tre forskjellige flex, eller stivhet, alternativer. Skaftet kommer i Regular (R) flex, Stiff (S) flex og Extra Stiff (X) flex. Golfere med lavere swing hastigheter vil finne Regular flex best passform, mens spillere med raskere svinger vil ønske å spille Stiff eller Extra Stiff bøyer.

Vekt

Den Fujikura ZCom Six akselen er ansett som en Ultralite akselen. Vekten på skaftet er avhengig av flex i skaftet. Regular flex aksling veier 52 gram, veier Stiff flex akselen 56 gram og den ekstra stiv flex aksling veier 59 gram.

Butt og Tips Målinger

Den målinger av Fujikura ZCom Seks akselen er standard for golf industrien . Den baken diameter er 0,595 inches, noe som betyr at en standard-størrelse core grep bør brukes. Spissen diameter er 0,335 inches, noe som betyr at føreren akselen kan bare brukes i driveren hoder med en 0. 335-tommers hosel. Driver hoder med en større hosel diameter må være utstyrt med enten et mellomlegg eller en adapter for å være utstyrt med en ZCom Six aksel.


relaterte artikler


basketball skyting tutorial
hvordan å bryte i et hockey goalie hanske
teenage vinteraktiviteter
tips om å kjøre spor
Cleveland CG 10 wedge spesifikasjoner
hvordan du kan forbedre din utholdenhet for fotball
golfbaner i nærheten av Atlantic City, New Jersey-området
hvordan bli en basketball klubb
hvordan å kaste en munn vakt
hva er den lengste treffe sjåføren?