instruks for ypk sykkelen kilometertelleren

instruks for ypk sykkelen kilometertelleren

YPK's sykkel kilometertelleren er en enkel elektronisk enhet som monteres på en sykkel. Den gir deg informasjon som hastighet og distanse, viktige notater som kan brukes til trening eller bare for å bli best. Men, kan YPK sykkel kilometertellere bevise noe forvirrende å installere. Snarere enn har mekanikeren på det lokale sykkelbutikk gjøre det for deg, satt opp YPK kilometertelleren og få ut riding og opptak statistikken din

Du trenger:. .
Phillips-skrutrekker


en.
Kontroller at du har alle delene er nødvendig for å installere YPK kilometertelleren. Du bør ha en datamaskin ansikt, styret festebrakett, speed sensor, snakket magnet og flere zip bånd.
To.
Fest hastighetssensoren på forsiden av høyre gaffel beinet av sykkel med den medfølgende zip bånd. Den zip bånd bør være stramt nok til å holde sensoren på plass.
Tre.
Fest eikemagneten til noen snakket på forhjulet. Vær sikker på at magneten passerer tett ved magnet merking på speed sensoren når hjulet spinner.
Fire.
Fest styret festet til toppen av styret å bruke en Phillips-skrutrekker og den vedlagte skrue og mutter.
fem.
Slå på sykkelen datamaskinen ved å trykke på "Reset"-knappen på baksiden av datamaskinen ansiktet. Naviger gjennom alternativene menyen, velge dine preferanser som du ønsker. Sett hjulet størrelse innstillingen i henhold til etiketten på siden av dekkene dine for å sikre en nøyaktig fart lesing.


relaterte artikler


PADI Open Water Scuba sertifisering
hva skal til for å spille i NFL?
tre sikkerhetsreglene når de er på bueskyting skyting linjen
hvordan å score en trippel ørn i golf
kosthold og treningsprogrammer for softball spillere
Cayman Island dykke butikker
top fotball høgskoler i delstaten New Jersey
hvordan å beregne mål mot gjennomsnittet i fotball
hvordan du installerer en tung bag
Callaway driver spesifikasjoner