hvordan vi kan forbedre sprint hastighet

hvordan vi kan forbedre sprint hastighet

Sprint fart er ikke bare en nødvendighet i friidrett, forbedrer din evne til å sprint raskt vil være til nytte i nesten hver idrett. De fleste amatør idrettsutøvere og fitness entusiaster konsentrere nesten alle av deres trening med en aerobic fokus, for å forbedre utholdenhet og utholdenhet. Men, fokus litt innsats på å bedre sprint hastigheten vil øke terskel, bistå din utholdenhetstrening og forbedre ytelsen på banen, feltet, pitch eller domstol
en.
Arbeid på teknikken din. Utfører korrekt sprint teknikken kan gjøre store forskjeller i hastigheten din.

Gjennom akselerasjon fasen, drive knærne opp hardt og svinge motstående bakover som du skrittlengde. Hold en rett linje fra hodet gjennom overkropp og ben. Start lener seg frem på en 45-graders vinkel for maksimal banen med tyngdepunkt litt foran deg. Hold overkroppen avslappet og bagasjerommet fast. Som du akselerere, gradvis stige inn i en oppreist posisjon, holde kroppen i en rett linje.

For maksimal sprint fart etter akselerasjon fasen, holde ledelsen kneet kjøre videre med stien benet bøye under så hælen beveger seg mot setemuskelen før kjøring frem og utveksle ben . Hold oppreist: Tenk deg en stang som går fra toppen av hodet rett ned i bakken. Armene dine skal ha en aggressiv slagfunksjonen, men skuldrene og overkroppen skal være avslappet. Land på ballen av foten din med vekten rett under deg; landing foran vil holde deg våken. Hold bakken-kontakten tid så minimal som mulig for å øke ben hastighet, forestill deg at du kjører på glør
2
Foreta styrke og kraft trening. . . Resistance trening som vektløfting vil bidra til å bygge den eksplosive muskelfibre nødvendig for sprint. Kom i gym to ganger i uken, og fokus på sammensatte heiser som mål en rekke muskelgrupper, som knebøy og makt renser.

Dynamic sprint øvelser kan også bidra til å utvikle styrke og kraft. Sprint korte avstander oppoverbakke, eller dra en vektet slede, som er spesielt effektiv for å bedre akselerasjon fase.
Tre.
Forbedre core styrke. En sterk kjerne lar deg holde bagasjerommet rigid når du kjører, slik at mer av kraften til bakken med bena til å bære deg frem heller enn å være tapt gjennom en løs overkropp. Legg varianter av planken til din varme opp og kjøle ned, og lage ab kretser en vanlig funksjon i din trening diett.
fire.
Sprint regelmessig. Legge raske skritt til slutten av treningsøkten, eller utføre sprint intervalltrening på regelmessig basis, vil trene nevromuskulære systemet til brann raskere og mer effektivt.

Tips og advarsler


 • Sprint er en krevende, med høy effekt aktivitet, så hvile mellom treningsøktene og arbeidet i kroppens funksjoner.
 • Konsumere en proteinrik diett for å fremme mager muskel gevinster og raskere vev repareres og utvinning.
 • Rådfør deg med lege eller lege før vesentlig endrer mosjonsvaner.


 • relaterte artikler


  hvordan du å ligge bremse sko
  NFL pass ferdigstillelse regler
  barns golf leirer i Austin, Texas
  de offisielle reglene for volleyball i OL
  hvordan komme pga sertifisert
  dyreste sjeldne baseball-kort
  ATV løypene nær Michaux statlige skog
  hybrid kontra vanlig strykejern
  hvordan stramme hjulene på rulleskøyter
  hvordan du installerer en Shimano shifter