hvordan du kvalifiserer for verizon arv

hvordan du kvalifiserer for verizon arv

Verizon Heritage Classic traff sin siste utslaget i april 2010. Verizon kansellerte tittel sponsor kontrakt for den prestisjetunge golf arrangementet på Harbor Town Golf Links, i Hilton Head, SC Uavhengig av sponsing, vil hendelsen fortsette. Det er en invitational arrangement og hver PGA Tour-spiller har opptjent rett til en invitasjon til turneringen basert på et prioritert ranking system som inkluderer 33 kategorier. Den øverste 164 spillerne er invitert til å konkurrere i arrangementet og åtte skjønnsmessige invitasjoner blir tilbudt, til sammen ett startfelt på 172 spillere. Feltet er kuttet til toppen 70 etter de to første dagene av de fire dager lange arrangementet. Det første du må gjøre er å kvalifisere seg til PGA Tour. Den enkleste måten er å være blant de best plasserte på regionalt kvalifiseringsrunde å kvalifisere seg for US Open, og deretter vinne at

Du trenger:.
Et sett med golfkøller

1.
å kvalifisere, vinne PGA Championship eller US Open før 1970 eller i de siste 10 årene. Blant de som deltok i siste Verizon Heritage Classic møtet toppen kriteriet var Tiger Woods (selvfølgelig), Jack Fleck, Ray Floyd og Bobby Nichols.
to.
Du kan også kvalifisere seg hvis du vinner Players Championship. Dette er den nest høyeste kriteriet anvendt i utvelgelsesprosessen, og er en mye mindre felt av inviterte. I 2010 var Stephen Ames, Sergio Garcia, Fred Funk og Henrik Stenson invitert fra denne kategorien.
Tre.
Alternativt kan du vinne en PGA-Tour co-sponset eller godkjent arrangement. Dette er trolig den mest sannsynlige måten for deg å motta en invitasjon. Siden det er mange PGA Tour-sponsede arrangementer på vei til å kvalifisere seg til U. S. Open, har du flere muligheter til å motta en invitasjon. Det var 54 inviterte fra denne kategorien i 2010.
Fire.
Du kan også få en invitasjon om du er ferdig med blant topp 125 på forrige års PGA pengelisten. Dette er mye vanskeligere enn kvalifiseringen ved å vinne en PGA-sponset arrangementet, men det var 59 inviterte i 2010. Selv om dette er rangert som det 19. kriterium på prioritetslisten, var mer golfspillere invitert i denne kategorien enn noen annen.
Fem.
Øv på golf spillet til du excel og utvikle en nær sammenheng med hvem blir tittelen sponsor av 2011 Heritage Classic. Det er åtte skjønnsmessig invitasjoner, og hvis du er god nok, kan du bli en heldig mottaker. Bedre ennå, bli den tittelen sponsor av hendelsen for å øke sannsynligheten for å motta en invitasjon.


relaterte artikler


ping pong bordtennis regler
hvordan søke sykkelen dekaler
san diego byen sponset golfbaner
tips på turn leotards og apparater
Hvordan velge en våtdrakt for surfing
samfunnsmessige effekter av sport på små barn
som gjør bred bredde fotballsko?
hvordan spille apba baseball
sport lederskap tilskudd
rokk pitching maskiner