hvordan å undervise basketball til åtte år gamle barn

hvordan å undervise basketball til åtte år gamle barn

Ferdighetene involvert i basketball kan læres til barn i grunnskolen som en måte å introdusere dem til spillet. Vi presenterer basketball i så ung alder kan bidra til å sikre at ferdighetene blir andre natur etter når spillerne treffer tenårene. Fokus på det grunnleggende av basketball når undervisningen vil skape et solid fundament som kan bygges på etter hvert som barna blir større og sterkere
en.
Presenter ulike typer passerer. De tre viktigste passerer brukes i basketball er brystet pass, spretter pass og over-the-head pass. Stand 10-meter fra 8-år gamle spilleren og vise ham hvordan han skulle utføre passerer forbi ham ballen, og deretter la ham gi det tilbake til deg. En brystet pass vil starte fra brystet. Ballen blir kastet ved å forlenge armene ut og kaste ballen til brystet av den andre personen. En bounce pass er det samme som brystet passere, men vil bli returnert på bakken midt mellom deg og målet. En over-the-head pass vil bli kastet ved å plassere to hender på ballen over hodet og kaster den på det tiltenkte målet.
To.
Arbeidet med å skyte ballen. Start med å stå nær kurven. Avhengig av styrken på den 8 år gamle, kan kurven må senkes fra standard 10 fot til en stilling som spilleren er komfortabel med. Konsentrer deg om form av skytteren, og ikke om ballen går i kurven. Fortell 8-åringen at hun bør være balansert med føttene under skuldrene og hennes skyte-arm albue gjemt i kroppen hennes. Fortell henne at hun bør fokusere på kurven felgen og følge gjennom med sin skyting hånden. Posisjonen til følge gjennom hånden --- eller stillingen etter at hun kaster ballen --- bør være over hodet, ikke foran ansiktet hennes.
Tre.
Practice drible ballen. Introduser begrepet drible ved å la spilleren bruke sin dominerende hånd å drible når du står på plass. Har spilleren fokusere på å holde hodet opp og bruke fingertuppene til å kontrollere ballen, ikke i håndflatene. Progress av slik at spilleren kan bruke sin nondominant hånd å drible på plass. Når komfortabel drible på plass spilleren kan begynne å gå sakte mens drible ballen. Fortsette å øve til spilleren bygger opp til det punktet der han er komfortabel drible under jogging.

Tips og advarsler


 • Bruker en miniatyr ball for nybegynnere som sliter med en forskrift ball for å bygge tillit.
 • Unngå å arbeide 8-åringer for hardt med basketball, fordi det kan føre dem til å brenne ut og misliker spillet.


 • relaterte artikler


  hvordan du bruker bar slutten Shifters for recumbents
  hvordan du gjenoppretter skinn sykkel seter
  hvordan å stelle en hest for sprangridning
  fridykking pusteøvelser
  hvordan du kjøper ekstreme skysurfing utstyr
  hvordan du justerer Shifters
  hvordan kjøre et straight-stasjon
  hastighet treningsprogrammer for fotball
  infeksjoner som kan bli funnet på bryting matter
  cheerleading sikkerhetsregler