hvordan å tape en ankel for basketball

hvordan å tape en ankel for basketball

Taping av ankelen er gjort av mange spillere før basketball spill og praksis, det kan stabilisere eller forhindre en skade. Spillere tape anklene fordi det gir dem selvtillit de vil forbli skadefri når de er konkurrerende sine hardest. Spillere som har en historie med ankelskader få størst utbytte av taping, som ankelen aldri fullstendig restituert etter den første forstuing

Du trenger:.
Pre-Wrap
. 38 millimeter sports tape.
Saks.


en.
Barbere ankelen. Barbering ankelen vil hindre at tapen fester seg til det på fjerning. Ankelen bør være barbert i minst 12 timer før taping å sikre at huden ikke er altfor sensitiv.
To.
Bruk pre-wrap. Pre-wrap er en rull med tynt elastisk snarere enn en tape. Det er brukt til ankelen og foten før tapen. Ved hjelp av pre-wrap sikrer at tapen ikke påføres direkte på huden, noe som gjør det lettere å fjerne. Pre-wrap bør anvendes i en åttetallsbane mønster fra over ankelen til nede ved tærne.
Tre.
Påfør ankeret. Ankeret er et stykke tape pakket rundt beinet over ankelen og nær toppen av pre-wrap. Ankeret fungerer som et sted å legge andre deler av båndet jobben.
Fire.
Fest stigbøyler. Den stigbøyler kjøre langs benet, forbi ankelen, under hælen og sikkerhetskopiere den andre siden av benet. Den stigbøyler starter og slutter på ankeret. Tre stigbøyler bør brukes.
Fem.
Pakk ankelen med figuren seksere og en halv-hæl lock å få maksimal stabilitet. Start på innsiden av foten og går på utsiden av foten med figuren seksere. Gå tilbake til innsiden etter å ha krysset over fronten av foten. To figur seksere kan påføres med et stykke tape for å låse dem på plass. Den halv-hæl lock stabiliserer hælen området. Start det ved å pakke tape rundt i området like over ankelen. På den tredje går gjennom, vikle tape under hælen og sikkerhetskopiere den andre siden.
6.
Overwrap ankelen. Påfør et lag med tape over den allerede eksisterende tape og pre-wrap. Den overwrap tjener til å ytterligere beskytte og stabilisere ankelen.

Tips og advarsler


 • Legge til ekstra tape til midten av foten området kan øke stabiliteten av båndet jobben .
 • Tape kan begrense omfanget av bevegelse når du spiller basketball.


 • relaterte artikler


  hvordan du kjøper og passe riktig squash sko
  Shimano 105 vs shimano ultegra
  kommunale golfbaner i Myrtle Beach
  hvordan å kjøpe skreddersydde fang munnen vakter
  hvordan du justerer STI Shifters
  hvordan du kan lage din egen basketball stål kjede netto
  golfanlegg i Boca Grande, Florida
  Minor League baseball utstyr forskjeller
  hvordan sette opp en Schwinn 17 funksjon sykkelcomputer
  Slik utkastet en feilfri fantasy fotball