hvordan å bryte i et hockey goalie hanske

hvordan å bryte i et hockey goalie hanske

Hockey keeper hansker kan være veldig stiv da den ble kjøpt, føre til ubehag og dårlig ytelse. Den beste måten å bryte i en hanske er gjennom utvidet bruk, som støper hansken grep, og myker materialet. Du kan bruke andre metoder for å bryte i hanskerommet under off-is eller off-domstolen tid, derimot, som lagring av pucker i hanskerommet lommen og bruke mykner. De vil bidra til å sikre hansken er spillet tid beredskap

Du trenger:. .
Hand håndkle
Barberskum eller hvit vaselin.
Stor gummi band eller tau.
Hockey pucker eller baller.
Madrass.
Hockey retten eller skøytebane.
Hockey net.
Keeper hjelm.
Munnstykket.
Keeper pads.
Keeper underarmen blocker.
Keeper stick.


en.
Gni hansken forsiktig med en hånd håndkle smøres med barberskum. Sørg for at du bruker håndkleet mellom hansken sømmene. Hvit vaselin fungerer også for dette formålet.
To.
Store hansken bundet stengt med hockey pucker eller baller inne i den under en madrass i 12 til 24 timer. Ballene eller pucker bør være i den dypeste delen av hansken lomme.
Tre.
Øv med tørkede hansken ved å ha en annen spiller skyter på deg. Bruk hansken på alle måter du forventer trenger å bruke den i en ekte spill, inkludert backhand fangst, øser og høyt tak.
Fire.
Åpne og lukke hansken et par hundre ganger mens bruk den. Det nøyaktige antall ganger er avhengig av spesielle hansken og keeper.
Fem.
Gjenta denne prosessen som er nødvendig. Det er en god idé å plassere hanske med en puck eller ball inne i den under en madrass for et par netter. Det vil bidra til å danne lommen selv etter at du føler deg komfortabel med hanskens stoffkvalitet.

Tips og advarsler


 • Ikke bekymre deg hvis du gjør noen feil i net mens bryte i hansken din. Breaking i hanske din må anses som avgjørende målet tending som trening kroppen din.


 • relaterte artikler


  nybegynner triathlon treningsprogrammer
  hvordan du bruker Shimano SPDS
  hvordan gjøre en NFL Street fotball ut av en vanlig fotball
  hvordan du justerer syntace barer
  hvordan å reparere en ødelagt ski hastighet dress
  ski jakke håndverk
  hvordan man kan kjøpe en engel paintball pistol som best passer din spillestil
  vertikale hopp tips
  hvordan bli en frihet liga
  hvordan å bygge en bakgård golfbane