hvor å fastsette et rør bulk i sykler

hvor å fastsette et rør bulk i sykler

Hvis du liker å kjøpe gamle sykler til spottpris-eller til og med gjenopprette kasserte seg-you've sannsynligvis oppstått et bulkete ramme. Mange eiere vurdere en bulkete tube grunn til å forlate sykkelen helt. For den kunnskapsrike syklist, men, kan dette være et morsomt, relativt enkelt prosjekt som vil gjenopprette en perfekt god vintage sykkel

Du trenger:. .
Soap
Vann.
Rag.
White fett.
Sykkel rør ramme blokker.
Flytende stål.
Auto body kitt.
Sparkel.
Auto-kroppen primer.
2 små malekoster.
Maskeringstape.
Auto-body paint.


en.
Rengjør bulkete området på røret med såpe, vann og en klut. Tørk den av med en ren fille.
To.
Smør røret og rammen blokk med hvitt fett. Spre fettet over en fille og smør flatene godt.
Tre.
Klem slangen inn i blokker tett. Roter rammen i blokken. Stram blokken sakte mens du fortsetter å rotere rammen. Rammen vil rock frem og tilbake i blokkene, jobber bulk ut.
fire.
Stopp når mellomrommet mellom de to sidene av blokken møtes. Dette er omtrent like rund som røret kommer til å komme i blokkene. Den dent bør være relativt utarbeidet, men fortsatt dypere enn resten av sykkelen rammen.
Fem.
Bruk auto body kitt filler inn i bulk med en sparkel. Gjelder akkurat nok til å fylle bulk og ta det på nivå med resten av rammen. La ut massen tørke i 30 til 45 minutter.
6.
Prime rammen med auto kroppen primer. Bruk spray maling primer eller en liten pensel for en nøyaktig jobb. La primeren tørke helt.
7.
Paint rammen med auto body paint med spraymaling eller en ren pensel. Påfør maskeringstape på et område du ønsker å unngå maling. La første strøk tørke og, hvis ønskelig, påfør et lag. La rammen tørke helt før du sykler.

Tips og advarsler


 • Ikke prøv å rulle rammen ut i blokkene om det er sterkt skadet, spesielt fra en kollisjon . Rammen kan være ustabile og krever sveising for en fullstendig reparasjon. Rådfør deg med en sykkel spesialisten hvis du er i tvil.


 • relaterte artikler


  hvordan å demontere en SKS rifle
  offentlige golfbaner i San Diego, California
  friidrett programmer ved høgskolene i Minnesota
  hvorfor ikke slites midten en annen trøye i volleyball?
  hvordan å skifte en Shimano chainring
  hvor å fjerne eiker fra et hjul hub
  hvor å fjerne en SKS fremsikte
  er svømming bra for vekttap?
  tennis leirer i Brevard County, Florida
  hvordan pakke en sykkel for shipping