golf hendelser i new york

golf hendelser i new york

Mens det er bare en PGA-touren regelmessig avholdt i New York, det er mange golfklubber og veldedige organisasjoner som holder turneringer og invitationals hele staten. I tillegg, PGA Championship turneringer rotere gjennom noen av New Yorks beste golfbaner hvert femte år. Velferd turneringer og invitationals er ofte etterfulgt av middager og auksjoner, og hvis de er i nærheten av New York City kan tiltrekke seg kjendiser, idrettsstjerner og forretningsfolk.

Turning Stone Resort Championship

The Turning Stone Resort Championship er den eneste faste PGA Tour turnering avholdt i New York. Ifølge Turning Stone's nettsted, er det også den første jevnlig spilt turnering på amerikansk indisk Lands. Anlegget ligger ca 40 miles øst for Syracuse, New York og har fem golfbaner i lokalene. Mesterskapet spilles på feriestedets Atunyote Golf Club, og har en veske på $ 4 millioner, med en vinnende del av $ 720,000. Opprinnelig en del av PGA fall serien, har turneringen gått over til være på FedExCup-serien spilte i sommersesongen. I 2010 ble turneringen arrangert i første uke av august.

Eric Trump Foundation Golf Invitational

The Eric Trump stiftelsen er oppkalt etter Donald Trumps mellomste sønn og fordeler St. Jude's Children's Research Hospital. The Golf Invitational holdes hvert år i midten av september på Trump National Golf Club i Briarcliff Manor, New York, omtrent 35 miles nord for New York City. Turneringen tiltrekker kjendiser og New York City movers og Shakers, slik som Jimmy Fallon, Miss Teen USA, Miss USA og, selvfølgelig, Donald Trump selv. Golf er etterfulgt av middag og en auksjon i tillegg til en etter-fest i Manhattan. Transport er tilgjengelig fra Manhattan til golfklubben.

Sam Kimerling testikkelkreft Foundation Celebrity Golf Tournament

Denne turneringen ble etablert av Sam Kimerling testikkelkreft Foundation til ære for sin navnebror, en TV-politiker som døde av testikkelkreft ved 37 år. Arrangementet varer en hel dag og inkluderer golf og en Prisutdelingsmiddagen på kvelden. Kjendiser som deltok på arrangementet i 2010 inkluderte Darryl Strawberry, Perry Williams og New York Mets Hall of Fame Ed Kranepool. Arrangementet blir holdt i begynnelsen av august på Muttontown Country Club i East Norwich, New York, som er omtrent 30 miles fra New York City.


relaterte artikler


profesjonell badminton trening
hvordan bygge en kopp stabling team
hvordan sette opp en bowling turnering
hvordan bunn-slå på et surfebrett
hvordan wrap tsuka-Ito hockey tape
tips til å kjøre en raskere 5k
hvordan justere sykkelen bremseklosser
Sommeren baseball leirene i Øst-Texas
om snowboard binding deler
football og soccer betingelser