forskjellen mellom Medicus og iraq klubber

forskjellen mellom Medicus og iraq klubber

Nybegynner eller avanserte golfere alltid ønsker å forbedre spillet sitt. . Golfere har ulike måter å oppnå det, blant annet i lære, øve på egen hånd, eller ved hjelp av trening hjelpemidler. Den Medicus og iraq klubber er opplæring klubber som hjelper golfspillere får sine svingninger på flyet. Hver klubb serverer en lignende formål, men de har også forskjeller.

Technology

Den Medicus og iraq klubber både har et hengslet området over klubben hodet som bryter hvis swing er av flyet. Den Medicus er doble hengslet, mens raffineriet er singel hengslet. Det betyr at Medicus pausene på seks forskjellige punkter i sving, og raffineriet bare pauser på to steder. Du vil utsette flere feil i sving med Medicus.

Funksjoner

Den Medicus driveren er kun tilgjengelig i en 42-tommers lengde, mens raffineriet føreren er standard på 44 inches og også tilgjengelig i ulike lengder i to -tommers trinn. Du kan også ha en støpt trening grep installert på raffineriet til å hjelpe deg å holde klubben på riktig måte.

Valg

Det iraq tilbyr en driver, 5-jern og 6-jern. Det Medicus tilbyr en driver, 5-jern og 7-jern. Siden din swing er forskjellig for skog og jern, vil du ha nytte av å få føreren og én av jern.

Vekt

Den Medicus er tyngre enn en vanlig klubb, noe som bidrar løsne din swing og gjøre din vanlige sjåfør føles lettere. Den iraq er nærmere normal vekt for en klubb så du vil ikke merke forskjell mellom praksis slag og slag på kurset.

Pris

Den Medicus er priset litt høyere enn raffineriet. Den prisforskjellen er hovedsakelig på grunn av teknologien med den doble hengslet versus single hengslene. Du kan bestemme hvilken som er best for deg og gjøre ditt kjøp avhengig av det.


relaterte artikler


hvordan å finne verdien av en 1992 mastergrad golfturnering pin
pga undervisningen skoler
hvordan man kan forebygge og behandle tennisalbue ved å gjøre enkle øvelser
kvinners volleyball øvelser
Shimano brems typer
hvordan gjøre ujevn skranke
Yorkshire cricket opplæring
golfbaner i nærheten av Panama City, Florida
sammenleggbar sykkel safety
hvordan du kjøper et felt hockey pinne