den beste komprimering buksene

den beste komprimering buksene

Compression buksene har blitt en grunnpilar motebildet heller enn noe slitt bare etter store operasjoner. . Når brukes hovedsakelig i det medisinske feltet, har idrettsprestasjoner forskere oppdaget dem. Idrettsutøvere og andre liker dem for deres komfort, varme og lagt helsemessige fordeler. Laget av aa Lycra-blanding, tøyelig stoff som noen ganger har wicking egenskaper, de er laget for å komprimere store muskelgrupper. Ventilasjon er et viktig element i kompresjon bukser, mens noen har vind-blokkerende egenskaper bygget i tillegg.

Athletic Compression Pants

Idrettsutøvere bruker komprimering skjorter, sokker og bukser for å gi støtte til sine muskler mens aktive. Mange idrettsutøvere tror at komprimering bukser forbedre sine resultater, og studier som for eksempel at av Stéphane Perrey, publisert i mai 2006 utgaven av "International Journal of Sports Medicine", pek på den medisinske fordelene ved komprimering slitasje. De sier de hjelper idrettsutøvere å fremme blodsirkulasjonen, samtidig gir kritiske muskel-støtte, muligens forebygge skader. De har også angivelig hjelpe til å forebygge muskel tretthet. Noen av de beste merkevareprodusenter for komprimering bukser er: Under Armour, Starter og Zensah (se Ressurser)

Medical Compression Pants

Leger har lenge brukt komprimering materiale til å behandle pasienter etter invasiv kirurgi, slik som varicose blodåre behandling. eller fettsuging. Kompresjonen hjelpemidler for å fremme riktig blod flyte, samtidig støtter muskler. Den medisinske kompresjon bukser, som strømper, hofteholdere og andre post-operative plagg, er forskjellig fra idrett bukser fordi de gir varierende grad av støtte. I tillegg er de vanligvis slitt for så mye som 24 timer i døgnet for å gi den medisinske fordeler nødvendig. De heller ikke er konstruert med sportslige bruk eller mote i tankene, så de er vanligvis bæres under andre klær. Av denne grunn, ikke forsøke å erstatte atletisk komprimering bukser med medisinsk bukser. Noen av de beste produsentene av medisinske komprimering buksene Skinn og ProCare (se Ressurser).

Fashion Compression Pants

Compression buksene har blitt produkter til slitasje for mote på grunn av sin komfort, varme og sporty utseende. Enten kledd for en vår tur, tur til kjøpesenter eller for reiser, kvinner liker kompresjon bukser under skjørt, kjoler eller slitt alene. Menn bærer komprimering bukser med fleece topper, vind jakker eller hettegensere for et sporty utseende. Youth også favorisere komprimering bukser, og i mange tilfeller, ha dem i stedet for joggebukse.


relaterte artikler


hvordan de skal overleve når ekstreme skysurfing
hvordan å montere en slangeløse dekk på en felg
europeiske basketball regler
hvordan gjøre mini baseballs
hvordan du rengjør en taurus 38 spesiell
kanadiske polo foreninger
pre sesongen fotball øvelser
Minor League baseball utstyr forskjeller
NFL regler og forskrifter om team farger
power play regler på en dag internasjonal cricket