cleveland launcher strykejern spesifikasjoner

cleveland launcher strykejern spesifikasjoner

Iron spesifikasjoner katalog forskjellene, ofte ganske små, mellom individuelle golfkøller i fire kategorier:. Loft, løgn, lengde og svingvekt. For de fleste golfere, gjør variasjoner i disse kategoriene fra merke til merke ikke gjøre en betydelig forskjell i spill. For garvede proffer, derimot, kan en åttendedel av en tomme eller en halv grad har en betydelig innflytelse på ytelse, komfort og tilfredsstillelse.

Loft

På loftet vinkel beskriver vinkelen på golfklubben i forhold til en perfekt vertikal klubbens ansikt (Se Referanse 3). For Launcher, begynner de tre-hybrid med en 20. 5-graders vinkel. De fire-hybrid har en 23-graders vinkel, de fem, en 26, og de seks, en 29. Etter dette, vinklene eskalere med fire grader per klubb, med de syv-jern med en 33-graders vinkel, de åtte, en 37, og de ni, en 41. Det kiler gå til en fem-graders gap, med PWi, det Dwi og swi måling i ved 45, 50 og 55 grader, henholdsvis.

Lie

Lie vinkel måler vinkelen mellom bunnen av ansiktet av golfklubben og akselen (Se Referanse 2). Løgnen vinkel holder ansiktet av klubben plassen som golfspiller svinger gjennom ballen. Vanligvis ligger vinkelen vil variere mellom en halv og én grad per klubb. For Launcher strykejern, løgnen vinkler er som følger: 3h, 60 grader, 4h, 60,5 grader, 5t, 61 grader, 6i, 61. 5 grader, 7i, 62,5 grader, 8i, 63 grader, og 9i, 64 grader. Det kiler varierer lite i løgn, med PWi måle 64,5 grader og både Dwi og swi måle en enda 65 grader.

Lengde

Greater klubben lengden betyr ikke alltid større avstand i å slå en golfball. Finn din optimale klubb lengde for en kraftig men kontrollert skudd. Det kiler er den korteste klubber; stålet Launcher strykejern måler mellom 35 og 35 1 /2 inches. De ni-jern er 36 inches lang. De åtte, sju og seks hver økning i lengde med en halv tomme. De fem jern er 38 1 /8 inches, de fire, 38 3 /4, og de to-hybrid, 39 3 /8 inches lang. Det samme klubbene med grafitt skaft tiltak generelt litt lenger, en forskjell på mellom en firedel og en halv tomme per klubb.

Swing Vekt

Swing vekten måler balanserte vekten av klubben i løpet av swing på en skala som bruker bokstaver og tall, fra A0 (den letteste) og går opp til F9 (den tyngste). Standard swing vekter tradisjonelt faller inn i D-serien for gjennomsnittlige spillere. The Cleveland Bæreraketter faller inn i denne serien, med de tre, fire og fem måle D1, de seks, sju, åtte og ni måle D2, og det kiler måling D3, D4 og D5. I Cleveland Bæreraketter, disse målingene er de samme for både stål og grafitt skaft.


relaterte artikler


førskole fotball øvelser
underarmen vektløfting øvelser for baseball
å fiske rotte-l-fellene
forskjeller mellom silikon og latex swimcaps
hvordan du justerer krankgiret Shifters for en Shimano
hvordan å erstatte en shifter kabel i et Shimano st-ef50-7R
hvordan å beregne ICC rangeringer
new york helse og racquet klubber
hva er den beste måten å rengjøre golf club håndtak?
hvordan du kan designe din egen fastskin fra Speedo