amatør atletisk tilskudd og stipend

amatør atletisk tilskudd og stipend

Vellykket idrettsutøvere må kombinere rått talent med år med målrettet trening før de kan konkurrere på høyeste nivå. . En rekke institusjoner og programmer rundt om i verden tilbyr amatør atletisk tilskudd og stipender til utøvere i friidrett og andre idretter som svømming, fotball, rugby, fotball og baseball. Unge idrettsutøvere kan dra nytte av stipend for å studere ved anerkjente universiteter idrett. Andre kan søke om midler for å hjelpe dem reise til konkurranser.

Loughborough Studenter Sport Foundation Stipend

Loughborough University er et ledende senter for idrett studere i Storbritannia. Studenter melde for en rekke grader i idrettsvitenskap teknologi ved etableringen i Leicestershire, England. Loughborough Studenter Sports Foundation gir unge utøvere sjansen til å få sports stipend tilskudd. Tildeling er gitt til å finansiere lovende utøvere utdanning og opplæring. Søkere må vise faglig evne til å sikre en plass. Vellykket kandidater som regel konkurrere på junior internasjonalt nivå, og må være villig til å representere Loughborough University i konkurransen. Søknadene vurderes av universitetets styremedlemmer av sport i friidrett, cricket, fotball, badminton, hockey, nettball, roing, rugby union, tennis, triatlon og svømming. Studenter kan søke om stipend tilskudd før de går på universitetet eller i løpet av sin mastergrad. Idrettsutøvere må inneholde et brev av støtte fra det nasjonale organet for sporten sin når du sender inn en søknad.

USA Track and Field Foundation Grants

En rekke tilskuddsordninger er finansiert gjennom ledelse av USA Track and Field Foundation (USATF). Stiftelsen kanalene donasjoner den mottar og setter dem mot programmer som hjelper unge og nye utøvere. Toppidrettsutøvere kan også søke om støtte til å hjelpe dem konkurrere i OL. Ungdomsklubber kan søke midler hvor de må gi opplysninger om programmet de ber om midler til, og nivået av støtte som kreves. Ungdomsklubb tilskudd kan skje når som helst gjennom året i oppløpet til to frister med 1. mai og 1. desember, etter som tilskudd er laget i begynnelsen av juni og januar. En egen ordning er Mark Springer Youth Travel Grant Program. Det hjelper utøvere fra ungdomsklubber delta USATF nasjonale ungdom og junior mesterskap. Donasjoner gjennomsnitt $ 1000 per klubb. Kvitteringer for reiseutgifter må sendes for klubber å få refundert.

Thompson Rivers University International Student Athletic-stipend

Studenter fra hele verden som viser fremragende sportslige evne kan søke om Thompson Rivers University (TRU) International Student Athletic stipend, i Kamloops, British Columbia, Canada. Universitetet tilbyr stipender i et forsøk på å hjelpe utenlandske studenter kombinerer et års studie i Canada med sin kjærlighet til sport. Både mannlige og kvinnelige utøvere kan søke om badminton, basketball, fotball og volleyball stipender. Baseball stipend er åpne for mannlige utøvere bare. Hvert universitet team tildeler en stipend i året med maksimalt ni stipender gitt ut i noen år. Internasjonale studenter som vinner et stipend fordel ved å betale innenlandske skolepenger i stedet for internasjonale priser. Vellykket søkere må vise sin evne i en prøve-ut som demonstrerer de er i stand til å lede en plass på en TRU team. Studentene må levere en attest og gjenoppta sin atletiske prestasjoner med søknaden. Fristen er mai 31 for høstsemesteret som starter i september.


relaterte artikler


ungdomsfotball dyktighet øvelser
hvordan du installerer en Shimano shifter
sammenligner elektronisk dart boards
hva er på størrelse med en fotballstadion?
hva du skal se etter når du velger en sykkel gear kassett
hvordan du kan bygge din egen sykkel skap
paddleboat cruise i vestlige Massachusetts
bmx sykkel triks for nybegynnere
hvordan å lage en sykkel jersey
ufunksjonelle krav til en fotballtrener resultattavle