Slik trener en coach-pitch baseball team for fem-til seks-åringer

Slik trener en coach-pitch baseball team for fem-til seks-åringer

Baseball er en sport som barn begynne å lære fra ung alder. Yngre barn starte med tee-ball, der de treffer ballen av en tee stedet traff en ball pitched av en annen spiller eller en trener. Når barna blir litt eldre, er neste skritt ofte en coach-pitch baseball team. Den alder hvor barna flytter fra tee ball til trener-pitch baseball er rundt 5 eller 6 år gammel, eller når de er i første klasse. Veiledere begynne å lære disse barna å treffe ballen når den er reist og treneren plasser ballen slik at yngre barn kan treffe den.
en.
Lær barna det grunnleggende om å treffe. Fem-og 6-åringer er akkurat nå det stadiet hvor de treffer fra en pitched ball i stedet for en tee. Du må vise dem grunnleggende vatt ferdigheter-for eksempel hvordan å holde flaggermus og hvordan å svinge balltre-før du lar dem en sjanse til å prøve å treffe ballen. Dette vil øke sjansene for at barnet kan treffe ballen.
To.
Kast ballen til en middels hastighet og i en rett linje. En pitch som er treg også er vanskelig å finne fordi det har mindre fart, mens en som er for fort vil være umulig for små barn å treffe. Hensikten med coach-pitch baseball lærer barna å treffe en baseball kastet og hjelpe dem å få tillit. En ball er reist på en middels hastighet og i en rett linje er den enkleste for et barn å treffe.
Tre.
Arbeid med hvert barn under hver trening. Coach-pitch baseball krever at alle barn får en sjanse til å treffe ballen og prøve vatt. Under et spill, får hele vaktliste til flaggermus og spille feltet. slik praksis krever tilbringe tid med hvert barn.
fire.
Gi hver batter syv plasser i løpet av et spill. Dette gir en større sannsynlighet for at barnet vil treffe ballen mens forsikrer at spillet vil holde i bevegelse. Dersom batter treffer en foul ball på syvende banen, får han en mer pitch, hvis at man er tilsmusset av, er den batter ut

din liga kan også mandat. at hvert lag tillates å score bare en viss mengde løyper i hver inning.

Tips og advarsler


 • Unngå å bruke en pitching maskin. Coach-pitching er designet for barn å lære å treffe en pitched ball fra en levende person. Mens en maskin er ekstremt konsekvent og vil alltid sende ballen på samme sett fart og plassering, er det faktisk også konsekvent. Under et spill, plasser treneren ballen til hans egne spillere, så pitching i praksis vil lære barna å treffe fra en ekte person.


 • relaterte artikler


  hvordan du justerer nav på Mavic helium hjul
  hvordan å farge en lacrosse head to farger
  hvordan du gjør en front hip sirkel på barer
  golfbaner i nærheten av Panama City, Florida
  hvor å finne girutveksling på sykler
  den beste wiffle ballen flaggermus
  hvordan å montere en slangeløse dekk på en felg
  tredje klasse jenter basketball øvelser
  ungdom fotball forsvar øvelser
  hvordan å lage en bryting strekkfisk