Cougar golf club spesifikasjoner

Cougar golf club spesifikasjoner

Siden 1988 har Cougar Golf vært produksjon golfklubber ut av Australia for å imøtekomme til flere ferdigheter. De tre mest bemerkelsesverdige sett til dags dato er de Ti Cat, Power Cat, og X-Cat Tour serien. Deres spesifikasjoner diktere nivået på ferdigheter de fleste ideell passform, selv om detaljer som akselen og grep kan endres for å passe enhver preferanse.

Ti Cat-serien

Den jern i denne serien er kjent for sin tykke, vektet såle ved foten av den dype hulrom klubb hodet. Dette reduserer spinn og minimerer katastrofale kroker eller skiver, samt legge litt ekstra momentum til å generere mer kraft i svakere svinger. Akslene kommer standard med vanlige flex stål. Skogen i denne serien har dype-faced, overdimensjonerte hoder for å maksimere styrken og minimalisere mis-treff. De er vanligvis utstyrt med faste flex grafitt skaft.

Power Cat-serien

Disse strykejern er utstyrt med tynne såler ved foten av deres beskjedne-hulrom-back klubben hoder. Dette genererer mer spinn og gir golfere med mer støpelighet, venstre eller høyre, for sine skudd. Akslene kommer standard med vanlige flex stål. Skogen i denne serien har også et grunnere ansikt til innpode støpelighet og er også utformet med to hashes på basen til å kutte ned på luftmotstanden. Akslene er typisk vanlige flex grafitt.

X-Cat Tour

The jern i X-Cat Tour serien har overdimensjonerte hoder med nesten ingen hulrom tilbake. Dette maksimerer spinn og kraft, skaper ideelle skudd for en høyere kompetanse. De kommer standard med vanlige flex stål akslinger. Skogen har over-size dype ansikter å gi kraft og bruksegenskaper. Sjaktene kommer standard som vanlige flex grafitt.


relaterte artikler


hvordan senke klor nivå i et svømmebasseng
store utgangen av året svømmer gaver
hvilken størrelse engelsk salen for et barn
typer bremsespakene
volleyball mottak øvelser
informasjon om engelsk ridning Spurs
hvordan stramme Roadmaster sykkelen bremser
bc mindre baseball regler
hvordan å sammenligne baseball cleats
Hvordan finner jeg ut baseball post-sesongen spille?