5 regler for idrett bil racing

5 regler for idrett bil racing

Sportsbil racing er en konkurranse understreker strategien over hastighet og typisk med høy ytelse tour og prototype biler. Mange populære forbruker bilprodusenter, deriblant Ford, Chevy, Mazda, Porsche og BMW, felt biler i sportsbil løp. Races varierer i lengde fra sprint løp, som finner sted i løpet av et par timer, til utholdenhet løp, noe som kan vare så lenge som en dag. International Motor Sports Association er en av sportens mest fremtredende styrende organer, føre tilsyn med fem separate serier.

Medlemskap

For å ta del i en IMSA arrangementet som en fast media medlem, en sponsor, en konkurrent, en tjenestemann eller en salgsrepresentant, må du være en gjeldende, gyldig IMSA medlemskap.

Lisensiering

Før konkurrere i en IMSA løp, må en driver først innhente en IMSA konkurranse Driver License. For å få en standard konkurranse lisens, må en fører være 18 år gammel, bortsett fra i spesielle tilfeller, der han har et høyt nivå av IMSA erfaring.

Competition Car

En IMSA konkurranse bilen må bestå av chassis og en godkjent motorblokk eller veivhus. Under et løp, må ikke fjernes eller erstattes i løpet av et løp. Bilen må ha fire hjul, som ikke kan i en linje. To hjul må brukes for fremdrift og to skal brukes til styring.

Gjennomføring

I følge IMSA regler, hvis en rase ikke er fullført, uansett grunn, kan det fortsatt teller. Hvis mindre enn 50 prosent av løpet ble avsluttet før stans, er hendelsen anses ufullstendig og arrangør er ikke nødvendig å gi priser. Hvis mer enn halvparten av løpet er kjørt, er løpet som fullført, og tildeling vil bli distribuert.

Arbeid Utenfor Pit

Hvis en bil ikke er i pit, kan bare sjåføren utføre arbeid på bilen . Ingen andre av besetningen kan bidra til å reparere bilen. Selv om en rennleder og /eller annen offisiell kan flytte en bil til sikkerhet uten straff blir vurdert, er føreren forbudt skyve bilen.


relaterte artikler


navaho stick spill
unicycle opplæring
hvordan å svømme med øreplugger
gode øvelser for baseball
hvordan du justerer Shimano 600 ultegra giret
hva er tpi på sykkelen dekk?
Fordelene med ulike lacrosse køller
hvordan du overfører en skycaddie konto
hvordan du bruker Shimano Shifters
golf driving områder i Toronto