hvordan ta vare på en tre rumenske ak-47

hvordan ta vare på en tre rumenske ak-47

AK-47 (Avtomat Kalashnikova 47) ble utviklet for Sovjetunionen av Mikhail Kalashnikov mellom 1944 og 1946. Den ble satt militærtjeneste i 1947, derav modellnummer betegnelsen, men ble ikke vedtatt som den primære skytevåpenet før 1949. Pr. 2010 er AK-47 den primære rifla av nesten 70 land, og det er fortsatt det mest brukte assault rifle i verden, med mer AK-stil rifler som blir fremstilt enn alle andre rifler sammen. Mange overskudd AK-47s har blitt konvertert til brann strengt semi-auto for salg til allmennheten. På grunn av design og holdbarhet av AK-47, vedlikehold og pleie er relativt enkle i forhold til de fleste andre rifler

Du trenger:.
Gun olje
. Gun rengjøring patcher.
Bore pensel.
Filler.


en.
Løs bladet og trekk lading håndtaket tilbake for å være sikker på at rifla ikke er lastet. Når du har fastslått at kammeret er tomt, og rifle er losset, peke rifle på en sikker retning og dra i avtrekkeren. Dette vil gi spissen til hvileposisjon og lar deg trygt demontere rifle.
to.
Tråkk kjøring våren guide knappen på baksiden av øvre mottaker og løfte bolten dekselet. Bolten Dekket må fjernes bakenden først. Når dekselet er fjernet, sett det til side.
Tre.
Skyv kjøring våren guide knappen forover og løft det opp for å skille den fra mottakeren.
4 .
Trekk lading håndtaket tilbake for å løsne bolten transportøren montering og løft forsamlingen fra øvre mottaker.
fem.
Press bolten fremover inn transportøren montering og roter det til det løsner fra transportør.
6.
Ta gassen røret. Gassen røret er plassert inne i øvre del av håndtaket frem til rifle. Det kan fjernes ved å vri spaken på høyre side av bak synet oppover. Hvis du ikke klarer å løfte spaken for hånd, nøye bruke kniven på en vanlig skrutrekker for å hjelpe deg.
7.
Tørk alle deler av rifla med en tørr fille for å fjerne støv og rusk.
8.
Fjern rengjøring stang fra undersiden av løpet og sette inn et renseri lapp inn i åpningen på enden av stangen. Sett stangen helt inn i tønna og trekk den ut igjen. Gjenta denne prosessen flere ganger for å sikre at alle rester er fjernet fra innsiden av løpet. Når dette er fullført, påfør en liten mengde pistol olje til en ny lapp og gjenta prosessen.
9.
Fest bar børsten til slutten av renhold stangen og sett den inn gassen røret. Kjør børsten frem og tilbake selv om røret til alt rusk er fjernet.
10.
Påfør en liten mengde pistol olje til alle bevegelige deler på våpenet og tørk dem rene med en fille.
11.
Monter rifla.
12.
Påfør en liten mengde pistol olje til en fille og tørk ned alle de tre delene av rifle. La oljen trekke inn i flere minutter, og tørk av overflødig olje av.
13.
Utfør en funksjonskontroll av geværet. Først settes et tomt magasin i riflen, trekk lading håndtaket tilbake og slipp den. Bolten vil låse tilbake, indikerer at rifla er tom. Ta bladet, trekke bolten tilbake og slipp den igjen. Dette vil tilbake bolten til lukket posisjon. Kontroller at sikkerheten ikke er på, og deretter presse avtrekkeren. Hvis du hører et klikk, er din rifle fungerer korrekt.

Tips og advarsler


 • Den sivile versjonen av den rumenske varianten av AK-47 er kjent som WASR-10. Når du ser etter reservedeler og tilbehør, sørg for at de er kompatible med WASR-10-modell.
 • Forsøk aldri å utføre vedlikehold på en ladd rifle. Gjør du det kan føre til vesentlig skade eller død.


 • relaterte artikler


  opplæringen du trenger for å bli en golf pro
  nødvendig golfutstyr
  hvordan å sammenligne skistøvler
  hvordan å reparere en Nalgene cantene
  hvordan du bytter en Oakley visdom linse
  gps navigasjon og orientering øvelser
  hvordan å montere politiet lys på sykkel
  NFL regler for bestått mottak touchdown
  hvordan du bytter bremseklosser SRAM
  hvordan å lage en rimelig sykkel trailer