hvordan å skaffe penger fra sponsorer for en baseball liten liga

hvordan å skaffe penger fra sponsorer for en baseball liten liga

Ungdom sports programmer som Little League kan gi verdifull rekreasjon for unge og lære ferdigheter som teamarbeid, sportsånd og utholdenhet. De kan også være svært dyrt. Tilby uniformer, flaggermus, baller, forsikring, vedlikehold felt og dommerne for en liga innebærer normalt selger sponsorater for hvert lag i ligaen.

Antar du allerede beregnet utgiftene til din liga og vet hvor mye penger du trenger for å heve, etter visse retningslinjer vil hjelpe deg og din liga sikre sponsoravtaler som kreves for å gjøre organisasjonen til en suksess.

Du trenger:
sponsoravtale


en
List potensielle sponsorer i din kommune. . . Disse kan være detaljhandel bedrifter, fabrikker, eiendom og forsikring etater og organisasjoner som Rotary, Optimist, Jaycees og Lions klubber. Unngå selskaper hvis produktet eller tjenesten ikke er i beste interesse for ungdom, slik som røyk butikker, Vinmonopol og voksen-orienterte bedrifter.
To.
Sett en avtale for å diskutere sponsing med hver potensielle sponsor. Kontakt virksomheter ved telefonen først, og be om å snakke med den personen som har ansvar for samfunnsengasjement programmene. Få en avtale for ett eller to liga offiserer til å møte med dem om prosjektet.
Tre.
Fortell hver bedrift representant om din liga når du møter. Forklar ligaens historie, hvor mange ungdommer vil dra nytte av programmet og hvor mange det har hjulpet i det siste. Dersom din forening er allerede godt etablert, peker ut noen lokale ledere som spilte i ligaen så unge som eksempler av programmets nytte.
fire.
Be for sponsing donasjon med selvtillit. Bruke uttrykk som: «Vil du hjelpe oss gjennom å støtte (Liganavn) og investere i fremtiden for samfunnet vårt?" Forklar at den viktigste grunnen for sponsing bør være samfunnsengasjement, men påpeker at sponsorer får også gratis reklame ved å ha navnet sitt på baksiden av spillernes drakter. Hvis området avis publiserer resultatene av din liga, får sponsor også en gratis plugin når resultatet blir publisert grunn av at navnet vanligvis blir lagets navn.
fem.
Finalize hver sponsing ved å sette opp avtalen skriftlig. Dersom din forening er tilknyttet Little League International, bruker den offisielle sponsoravtalen, som er knyttet opp i Resources. Dersom din forening er uavhengig, utarbeide egen avtale, og peker ut hva sponsor gjør det eller ikke får i bytte for støtte.
6.
Gi hver sponsor med en plakett, sertifikat eller andre memento på slutten av sesongen i anerkjennelse av sin støtte. Sponsorer liker å plassere disse i deres forretningssted å vise kundene at de er involvert i samfunnet. Dette vil gjøre det mye enklere å sikre fornyelse av sine sponsorer for neste sesong.


relaterte artikler


snø alpinanlegg nærmeste Pittsburgh, Pennsylvania
sparke ball regulering regler
spilleregler for powder puff fotball
hvordan å øke swing hastighet
hvordan å sammenligne kvinners racquetball sko
Visjonen opplæring i idrett
hvordan er bullet muggsopp bygget?
Hvordan velge sko for løping i høst
hvordan å se fotball på en datamaskin
softball tips for defensive og offensive coaching