Fuji CCR-3 sykkel specs

Fuji CCR-3 sykkel specs

Den Fuji CCR-3 sykkel er et fremragende eksempel på balanse mellom pris og svært gode resultater komponenter. Det er robust nok for herdet roadie som ønsker en solid back-up sykkel, men også gir til sykling nybegynnere som ønsker å oppgradere fra en strand cruiser til en fullverdig road sykkel. Beundre den imponerende spesifikasjoner nedenfor, og finn deg selv på en Fuji CCR-3.

Størrelser, Ramme og gaffel

Den Fuji CCR-3 finnes i 44cm, 47cm, 50cm, 53cm, 55cm og 58cm. Hovedrammen er sett saman av Monoque C-4 karbon med 12K veve karbon tråder. Den har en integrert aluminium cupped head tube og kommer lager med dobbel vannflaske mounts. Den bakre trekant har C-4 karbon buede opphold, en Energy Transfer Chainstay, og kulde-smidd dropouts med et utskiftbart henger. Sykkelen er Gaffelen er en FC-770 Fuji Bonded Carbon modellen integrert med en 1 1/8-tommers Alloy styrerør.

Krank, Kranklager og pedaler

Sykkelen er Krank er en FSA Omega MegaExo Triple med integrert spindel og 30/39/50 tann Alloy ytre og midtre tannhjulene. Den nederste brakett består av FSA MegaExo Utvendig Bearing System. Du må kjøpe din egen pedal sett, som sykkelen ikke leveres med pedaler.

Utvendig, kassett og kjede

Den Frontgir er en Shimano Tiagra F-Type, og bak en Shimano 105. Sykkelen kommer med Shimano Tiagra STI Shifters /bremser og er 27-trinns Flight Deck kompatible. Dens kassett er en 9-speed SRAM PG-950 med en rekke av 12-26 tenner. Kjeden er en 9-speed KMC HG-73.

Wheelset og Dekk

Denne sykkelen kommer med en Alex ALX-200, 700c clincher wheelset, Continental UltraRace 700-by-25C dekk, og CST Ultralight presta ventil rør.

Bremser, Headset og håndtaket

Sykkelen er Bremsene er Shimano Tiagra dual pivots med Shimano Tiagra STI spaker. Dens Headsettet er et Tange IS-24 1 1/8-tomme Integrert Road, med en konveks hule toppdeksel. Styret er en Fuji Ultralite 6061. Det er dobbelt-stanget på 31. 8mm med Anatomisk dråper. Stammen er en Fuji PRO Alloy 3D smidd, med + /-7 grader justeringsområde.

Saddle, setepinne og Detaljer

Den Fuji CCR-3 kommer lager med Fuji Custom Micro-fiber wrap, en Fuji RaceLite salen, og en 350mm Fuji PRO Alloy setepinnen. Andre detaljer inkluderer en 34,9 mm Fuji Superlite Legering Laser-etset sete klemme og 7075 legert vannflasken bolter. Den veier 19,70 lbs. /8. 93 kg.


relaterte artikler


hvordan du bytter en luft tank
hvordan du skriver ut basketball tall på en uniform med en datamaskin
spesifikasjoner for en 2000 sjø-doo GTI
historie And1 sko
hvordan finne tilskudd til lokale baseball parker
Hvordan kan jeg sammenligne Srixon golf baller?
golf kosthold
hvor å fastsette et sammensatt bue streng
hvordan du tilpasser kjører pigger
basketball court forskrifter