hvilken størrelse engelsk salen for et barn

hvilken størrelse engelsk salen for et barn

Tillater barnet å ri i den engelske tradisjoner betyr å finne en sal som ikke bare passer til hesten, men også passer barnet. Størrelsen på ditt barns salen er avhengig av engelske disiplin hun velger å ri, skriver Judith Draper og kolleger i

Typer

Jumping saler kommer med mindre salen klaffer, og lavere pommels og cantles (fronter og rygger) enn dressur saler på grunn av rytterens halvt sete holdning der kroppen er plassert stående litt i stigbøyler og over hestens nakke. Jo større sete for dressur salen, sammen med lengre ben flaps, plass til rytterens dypere sete og lange, rette ben.

Sizing

Når barnet sitter i den engelske salen, bør han kunne se to til tre inches av pommel foran skrittet hans og plassere fire fingre mellom ryggen til sin bunn og cantle, råder veterinær Joyce Harman i "The Horse's Pain-Free Back og setets-Fit Book. "

Advarsel

En sal som er for stor eller for liten for barnet ditt får dem til å balansere feil, og være ansvarlig for fall og mulige skader, advarer Susan E. Harris i "The USA Pony Club Manual of Horsemanship. "


relaterte artikler


golfbaner i nærheten av Atlantic City, New Jersey-området
air stol tutorial
Idrettslaget team fundraising ideer
hjemme øvelser for å forberede seg til golf sesongen
biljardbord montering tips
skiklær stoff typer
hvordan har basketball uniformer endret?
bueskyting klubber i Portland, eller
hvordan å montere Karhu telemark ski
badminton og krets trening