informasjon om engelsk ridning Spurs

informasjon om engelsk ridning Spurs

Spurs er slitt på kjøl i ridestøvler. De brukes til å veilede hester og gi dem kommandoer. De brukes i kombinasjon med andre riding teknikker, slik som tøyler og talekommandoer

Historie

Spurs ble tradisjonelt gjort. av tre eller bein, men etter hvert utviklet seg til metall under den romerske perioden. Tidlig sporer hadde bare ett poeng, men disse forgrenet i engelsk stil og vestlig stil av hest hjelpemidler som tiden gikk.

Funksjon

Spurs brukes til å lede hester, sammen med andre hjelpemidler. De hjelper rytteren trangen en hest til å gå fremover og til siden eller en annen. De er slitt på begge støvlene, peker nedover, og benyttes av forsiktig trykke dem inn i hestens side. Engelsk sporer brukes i formelle ridning, slik som dressur.

Typer

Den engelske anspore består av ett punkt, og varierer fra butt til skarpe. Noen har en liten rowel, et roterende hjul, på enden, men de fleste har en avrundet knott, spesielt når de brukes i dressur. Flatere, butt ender tendens til å oppmuntre en hest til å gå fremover, mens skarpere poeng brukes til presise bevegelser.


relaterte artikler


dyreste sjeldne baseball-kort
typisk treningsøkt for speed svømming
golfklubber i Reno, Nevada
hvordan bygge tre plattinger i gym design
offentlige golfbaner i Reno, Nevada
fotball barnespill
hvordan vi kan forbedre glock pålitelighet
Little League pitching maskin regler
sand volleyball øvelser
hvor tett skal min dirt bike kjede være?