volleyball mottak øvelser

volleyball mottak øvelser

I volleyball, hvor godt du mottar en serve fra motstanderlaget bestemmer flyten av det første volley for ditt lag. Shank ballen, og setter vil ha en vanskeligere tid å få ballen til hitter. Pass ballen til fuglehunden stilling med gode bue og lite rotasjon, og setter enkelt kan sette hitter for en kill.

Repetisjon

Repetisjon er en nøkkel i å forbedre alle grunnleggende volleyball ferdigheter. For denne øvelsen, plassere en setter-eller et mål der fuglehunden ville være-nær nettet. Du kan enten tjene ballen eller kaste ballen på passer din. Målet er for henne å lykkes bestå tjene til fuglehunden eller målet 10 ganger på rad. Hvis hun Shanks et pass, starte på nytt.

Alle backcourt

Motta en tjener kan være vanskeligere enn en vanlig pass. Spillerne må flytte føttene for å komme til ballen, og deres posisjon kroppen mot fuglehunden etter hvor de er på banen. Dette betyr å gå raskt til ballen, plassere føttene og snu skuldrene, alt i løpet av sekunder.Igjen, plasser en setter eller mål i nærheten av nettet. Har en spiller start i rett tilbake og mottar en tjener, den sendes til den setter. Hun vil flytte til midten tilbake og gjenta, så til venstre igjen og gjenta. Hun bør legge merke til at hennes posisjon og vinkel til fuglehunden endringene på hvert sted.

Queen of the Court med Serve

Queen of the Court er tre-på-tre volleyball, med det vinnende laget bor til å ta på neste team på tre. Å arbeide med tjene mottak, krever at laget bare kommer på banen serverer ballen til det andre laget, snarere enn en trener kaster ballen. Det laget som hadde vunnet det forrige spillet må få tjene til å starte volley. Dette hjelper også lag arbeid på servering.


relaterte artikler


de beste stedene å lære å dykke mens du er på ferie
hvordan å kjøpe en shorty våtdrakt
hvordan bygge en billig boks for snowboard
Racquetball klubber i Volusia, Florida
hvordan å forberede seg på en Colorado offentlig land elg jakten
hvordan spille lav ball og lav total golf
sports rehab programmer
Little League baseball oppmann regler
regler og forskrifter fastpitch softball
hvorfor idrettsutøvere ville bruke betablokkere