hvordan finne en ekstrem skysurfing klubb

hvordan finne en ekstrem skysurfing klubb

Skysurfers er blant de mest fryktløse av ekstremsport entusiaster, og de naturligvis liker å flokk, i luften og ned her. Flying sammen og handel historier om dette spennende og krevende sport er de rigueur. Få kontakten og få flyr

trenger Du:!
Sete pan og kroppen (kan være en eller flere brikker)
. Hjul og aksler.


en.
Look online. Besøk Fallskjermhopping Meetup Groups Sitemap. Navnet sier alt. Der kan du søke etter en Fallskjermhopping gruppe, starte en gruppe, får beskjed om nye grupper dannes og bli med det generelle diskusjonsforumet. En annen god online kilde for skysurfing klubber er Drop Zone, som er vert for et aktivt forum, og samtidig presentere scads av informasjon. Sjekk også ut Freefall University, som opprettholder en travel chatterom for medlemmer.
To.
Connect gjennom fallskjermhopping skoler. For å finne klubbene i skysurfers, spør rundt der sporten blir undervist. For å starte, se etter hopp skoler oppført online av USA Parachute Association, Drop Zone og Freefall University. Også sjekke med små flyplasser rundt ditt område, som kan ha forbindelser til lokale fallskjermhopping skoler. Din området telefonboken bør ha oversikten over skoler nær deg.
Tre.
Sjekk med folk som gjør det. Bli venn med folk lære skysurfing på samme tid som deg eller som møter opp for dykking utflukter. De kan være klubbens medlemmer, selv, eller vet om grupper for å sjekke ut. Og det er alltid muligheten for å danne en ny gruppe av dine egne ved å samle nok interesserte.
Fire.
Spør luftsport Outfitters. Massevis av ganger utstyr selgerne er kjent nok med deres klientell å vite hvor og med hvem de hopper. Plus, til folk med nok kunnskap selge deg riktig skysurfing utstyr vil trolig være idrettsutøvere som kan tilhøre en klubb. I tillegg vil sportsutstyr butikkene normalt for at organiserte grupper til å legge inn meldinger og kontaktinformasjon. Se deg rundt mens du er der å sjekke ut et styre.
Fem.
Se inn i større fallskjermhopping gruppene for sub-grupper av skysurfers. Den USPA holder en online database over medlemsorganisasjonene i USA og andre land. En annen kilde er Air Sports Net, som tilbyr en rekke linker til fallskjermhopping organisasjoner over hele verden. I tillegg kan den lokale telefonkatalogen har noen oppføringer. Se under "Fallskjermhopping" eller "Fallskjerm. "


relaterte artikler


hvordan å ta en surfing leksjon
hvordan bli en ekstrem skysurfing klubb
hvordan å male et surfebrett
hvordan å lære ekstreme skysurfing
hvordan å lære av ekstreme skysurfing videoer
Slik tote din surfebrett
hvordan finne en ekstrem skysurfing klubb
Slik lipslide på et surfebrett
hvordan ekstreme skysurf trygt
hvordan de skal overleve når ekstreme skysurfing