hvordan få ekstreme skysurfing leksjoner

hvordan få ekstreme skysurfing leksjoner

Skysurfing leksjoner er viktig for sikkerheten, samt nyte godt av den super freeflying skjemaene i denne ekstreme sporten som sine fans så forguder. Selv erfarne fallskjermhoppere, trenger spesialisert instruksjon før du forsøker skysurfing, som innebærer en fritt fall med et styre som brukes til å "surfe" gjennom luften. Finn et sted som kan lære det grunnleggende ved å følge disse tipsene

Du trenger:
Sete pannen og kroppen (kan være en eller flere brikker)
. Hjul og aksler.


en.
Finn en skole. Ikke alle fallskjermhopping skoler tilbyr skysurfing leksjoner. Å finne en som gjør det, gjør noen undersøkelser på Internett i USA Parachute Association, Air Sports Net og Drop Zone, til å begynne med. Også spør rundt på små flyplasser som vert luftsport trening og arrangementer. I tillegg til å sjekke med fallskjermhopping lag og organisasjoner finner en anerkjent skole.
To.
Kontroller at skysurfing instruktører kvalifisert. Se etter en trener som har en USPA instruksjonsvideoer rating under organisasjonens grunnleggende sikkerhetsregler, samt omfattende erfaring i freeflying former, inkludert bruk en skyboard, flygende hodet-ned og sit-fly. Den USPA instruktørrettigheter sikre at trenerne har bestemt fallskjermhopping ferdigheter og at de har vist kjennskap til teknikker som kreves for å undervise andre.
Tre.
Vurder leksjoner i en vindtunnel. Vertikal vindtunneler nå tilgjengelig for fallskjermhopping praksis, eller bare for gøy, kan være en fin måte å lære skysurfing ferdigheter på land. Sky Venture har tunneler tilgjengelig for allmennheten i mange steder i USA. Selskapet driver også tunneler i Asia, Canada, Europa og Sør-Amerika.
Fire.
Sjekk online chat, diskusjonsfora og oppslagstavler som frekventeres av fallskjermhoppere. Be disse folkene om råd om å finne skysurfing leksjoner, hvor de beste instruktørene er, hvor mye leksjoner koste, hvor lenge de tar og hva drill er for å lage et første hoppet. Du kan også få tips om hva du skal unngå, for eksempel ukvalifisert instruktører. En flott kilde til å finne på nettet grupper av fallskjermhoppere er på Meetup. I tillegg vert se etter diskusjonsfora for fallskjermhoppere på fallskjermhopping informasjon og utstyr steder, for eksempel Drop Zone og Freefall University.
fem.
Spør en kompis til å lære med deg. Fallskjermhopping er en individuell sport, men det er ofte gjort i grupper. Se om du kan overtale en flyger venn til å ta i skysurfing skrittet fullt ut sammen. Det er alltid enklere og morsommere å lære noe nytt når du har en kompis med deg -. Noen å sammenligne notater med, å se på teknikk og komme med forslag, og, selvfølgelig, å diskutere det med deg senere


relaterte artikler


hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett
hvordan de skal overleve når ekstreme skysurfing
hvordan du ser ekstreme skysurfing konkurranser
hvordan bli en ekstrem skysurfing klubb
hvordan du kjøper ekstreme skysurfing utstyr
hvordan å holde meg varm mens du surfer
hvordan å male et surfebrett
hvordan å lære av ekstreme skysurfing videoer
hvordan finne en ekstrem skysurfing klubb
hvordan å forberede et første ekstrem skysurfing kjøre