hvordan du ser ekstreme skysurfing konkurranser

hvordan du ser ekstreme skysurfing konkurranser

Skysurfing konkurranser er ikke så tallrike som de var da sporten ble først populær, men det er fortsatt mange kvalitet hendelser å se. De omfatter World og EM i Kunstnerisk Events og FAI World kunstneriske Skydiving Championships. Her er noen kilder for sporing hendelsene du ønsker å delta

Du trenger:.
Seat pannen og kroppen (kan være en eller flere brikker)
. Hjul og aksler.


en.
Sjekk med USA Parachute Association. Hvert år holder USPA sin nasjonale Fallskjermhopping Championships, som gjenkjenner de beste utøverne i syv fagområder, herunder kunstnerisk Events. Den kategorien inkluderer skysurfing som en egen konkurransedyktig hendelse. Den USPA driver også National Collegiate Fallskjermhopping NM for dykking. Se USPA nettsiden for detaljer om de aktuelle hendelser og andre over hele verden. Lenker til hendelsene vil fortelle deg om skysurfing er kjennetegnet.
To.
Besøk National Aeronautic Association online. NAA opprettholder en kalender av luft idrettsarrangementer planlagt over hele verden. Se gjennom disse for fallskjermhopping konkurranser, som kan inkludere skysurfing. NAA har koblinger til organisasjonene sponse hendelsene. Gå til disse nettstedene for detaljer.
Tre.
Se til International Federation for Air Sports (FAI). Dette verdensomspennende paraplyorganisasjon innlegg en omfattende luftsport arrangementskalender med en egen side for fallskjermhopping konkurranser. Steder av noen av hendelsene nevnt er Italia, Russland, Thailand og Taipei. Klikk på det medfølgende lenker for videre informasjon.
Fire.
Drop inn på Drop Zone. Denne informasjonen-pakket området har en arrangementskalender side som hjelper deg med å finne hendelser i løpet av neste uke! For lengre planlegging av rekkevidde, er hendelser også indeksert etter måned. De stedene som er det meste i USA
fem.
Se Sports123. Denne omfattende sports nyheter og informasjon site holder en kalender med fallskjermhopping hendelser, som rutinemessig oppdatert. Nettstedet gir også dekning av hendelser og innlegg resultatene.
6.
Nyt hendelser på video. Det nest beste er å være der er å se skysurfing som utøverne gjør-på nært hold, og personlig! Mange hendelser blir registrert av "kamera løpesedler," og videoen er senere gjort tilgjengelig på DVD for salg eller gjennom nedlastinger på nettet. Sjekk hendelsen nettsteder for å finne ut om de har video tilgjengelig. Innspillinger av eldre hendelser kan også finnes på video utleie butikker og offentlige biblioteker.


relaterte artikler


hvordan de skal overleve når ekstreme skysurfing
hvordan å lære av ekstreme skysurfing videoer
hvordan du ser ekstreme skysurfing konkurranser
hvordan å ta en surfing leksjon
hvordan å holde meg varm mens du surfer
hvordan å male et surfebrett
hvordan ekstreme skysurf trygt
hvordan å lære ekstreme skysurfing
Slik tote din surfebrett
Slik lipslide på et surfebrett